رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی توضیح شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره جزییات تاثیر مثبت معدل دوره یازدهم کنکور مرگ سالانه ۵۰۰۰۰ ایرانی بر اثر آلودگی هوا تکلیف تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مشخص شد/ موافقت شورا با اعمال تاثیر مثبت معدل مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ تمدید شد خروج صندوق بازنشستگی کشوری از بنگاه‌داری دانشمندان «گرگ‌های وحشت» را از انقراض برگرداندند ماجرای حفاری در بهشت زهرا چه بود؟ / توضیحات میراث فرهنگی تهران ضارب اصلی دانشجوی دانشگاه گرگان بازداشت شد آخرین مهلت ثبت‌نام طرح ترافیک و کارت‌بلیت خبرنگاری اعلام شد

معاون وزیر آموزش و پرورش: ساخت ۳۰ هزار کلاس درس در دستور کار است

معاون وزیر آموزش‌وپرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به نیاز کشور به ساخت فضای آموزشی با کیفیت گفت: ساخت ۳۰ هزار کلاس درس در دستور کار قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 05
کد خبر: ۲۴۴۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا خان‌محمدی شامگاه چهارشنبه در نشست با نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی به منظور کمک به تکمیل طرح‌های نیمه تمام آموزش و پرورش افزود: اولویت در استان یزد، اتمام طرح‌های نیمه تمام خیرساز است که ۵۰ درصد آن توسط خیران و ۵۰ درصد آن نیز توسط دولت باید تامین شود تا به تکمیل برسند.

وی ادامه داد: تکمیل تعدادی از مدارس نیمه‌تمام شهرستان اردکان با پیشرفت بالا از محل اعتبارات وزارت و طرح مولدسازی پیگیری می‌شود تا طی ۲ سال آینده به بهره‌برداری برسند.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: مجلس و دولت باید با تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خیرساز، انگیزه خیران را در ساخت فضا‌های آموزشی حفظ کند.

مصطفی پوردهقان اردکانی با بیان اینکه فضای آموزشی باکیفیت حق دانش آموزان است، به گفت‌وگوی اخیر خود با وزیر آموزش وپرورش در خصوص ۱۴ آموزشگاه نیمه‌تمام اشاره کرد و افزود: شرایط اقتصادی حاکم بر دولت، باعث معطل ماندن برخی پروژه‌های خیرساز شده و لازم است فضا‌های آموزشی نیمه‌تمام با درصد پیشرفت بالا در اولویت تکمیل و بهره‌برداری قرار گیرند.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی گفت: مسائل معیشتی معلمان و تأمین مالی ساخت مدارس و فضا‌های آموزشی از سوی مجلس پیگیری می‌شود.

۲۷۰ هزار دانش آموز در استان یزد در یکهزار و ۵۰۰ مدرسه تحصیل می‌کنند که یک سوم این مدارس خیرساز است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار