دولت جولانی شروط صلح با رژیم اسرائیل را اعلام کرد آمریکا بر لزوم ادغام نیرو‌های سوریه دموکراتیک با نیرو‌های الجولانی تاکید کرد توقف تمام مذاکرات تجاری بین آمریکا و کانادا پزشکیان در گفت‌و‌گو با ماکرون: رفتار‌های دوگانه آژانس انرژی اتمی مشکلات زیادی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد کرده است ترامپ: هیچ پیشنهادی به ایران نخواهم داد بقائی: مدیرکل آژانس باید درمورد نحوه همکاری با ایران تجدید نظر کلی داشته باشد /تسلیم زیاده خواهی‌های طرف‌های مقابل نمی‌شویم سناتور آمریکایی: کودکان خارجی باید همراه با والدینشان اخراج شوند بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا

واکنش روسیه به حملات ترکیه علیه شمال سوریه

وزیر خارجه روسیه ضمن اعلام نگرانی نسبت به تحولات سوریه، خواستار توقف فوری حملات نظامی ترکیه در شمال سوریه شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  «سرگئی لاوروف»، وزیر امورخارجه روسیه در واکنش به تحولات در شمال سوریه خواستار توقف فوری حملات نظامی در شمال سوریه شد.

 

وزیر خارجه روسیه در عین حال از آمادگی کشورش برای میزبانی از مذاکرات میان ترکیه با دولت سوریه و نیروهای کردی خبر داده است.

 

لاوروف در این ارتباط اعلام کرد: ما نیاز به آغاز گفتگوها میان ترکیه و دولت سوریه داریم و معتقدیم آغاز این گفتگوها به نفع هر دو طرف است.

 

وزیرخارجه روسیه همچنین افزوده است که کشورش به سرعت در تلاش برای آرام کردن اوضاع در شمال سوریه است.

 

به گفته لاوروف، روسیه نگرانی‌های ترکیه را درک می‌کند، اما ترکیه نیز باید منافع دمشق را محترم بشمارد و لذا مذاکرات فراگیری باید بین کُردها و دولت سوریه و آنکارا آغاز گردد.

 

شب گذشته ترکیه حملات زمینی خود به شمال سوریه را آغاز و اردوغان نیز این حملات را در حساب کاربری خود تائید کرد.

 

حمله ترکیه به شمال سوریه پس از آن انجام شد که چند روز پیش از آن کاخ سفید با اعلام خروج نیروهای خود از شمال سوریه اعلام کرد که در حمله ترکیه به شمال سوریه دخالت نخواهد کرد.

 

موضوعی که با انتقادات گسترده در محافل آمریکایی روبرو شده و بسیاری این موضع‌گیری ترامپ را به منزله چراغ سبز در برابر حمله ترکیه به شمال سوریه عنوان کردند.

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار