درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

سیدحسن خمینی: هر کس دلش برای مملکت می‌سوزد، نسبت‌ به حضور در انتخابات مسئول است

تولیت حرم مطهر امام خمینی(ره) با اشاره به انتخابات پیش‌رو گفت: هر کس دلش برای خودش و مملکت می‌سوزد، نسبت‌ به حضور در انتخابات و تشکیل یک دولت قدرتمند مسئول است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی، تولیت حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امروز در مراسم تجدید میثاق وزیر و کارکنان وزارت جهاد کشاورزی با آرمان‌های امام خمینی(س) طی سخنانی با اشاره به بخشی از دعای عرفه که سیدالشهدا(ع) که ایشان از خداوند «بی‌نیازی»، «اطمینان قلب»، «اخلاص»، «قدرت تشخیص درست امورات شریعت» و «بهره‌مندی از اندام» را طلب می‌کنند، اظهار کرد: در آخرین درخواست ایشان این نکته مهم وجود دارد که خداوند این توفیق را باید به ما بدهد تا از سر و چشم و سایر اعضا و جوارح خود به خوبی استفاده کنیم.
وی افزود: در سوره یس هم آمده است که هنگام ورود به قیامت دهان شما بسته می‌شود و دستتان و پاها شهادت می‌دهند. در آیه‌ای دیگر هم به انسان توصیه شده که سخن بی‌مورد نگوید، چرا که تک تک آن‌ها را مورد پرسش قرار می‌دهیم. لذا درخواست سید الشهدا(ع) بدین معناست که خدایا توفیقی بده که در روزی که همه فرار می‌کنند و هیچ اندوخته‌ای برای انسان فایده ندارد، دست و پا شهادت دهند در راه خدا کرده‌ایم. از همین رو، جهاد سازندگی از فعالیت‌هایی است که انسان اگر خالص باشد، می‌تواند به واسطه آن در آخرت شهادت دهد که در راه خدا آن را انجام داده است.
تولیت حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران افزود: جهاد سازندگی که در ابتدای انقلاب شکل گرفت از مصادیق دعای امام حسین(ع) است. جهاد یک فعالیت جمعی است و «با هم» باید صورت گیرد. امام روزی که آمد، با مردم آمد. چون مردم در صحنه بودند، ایشان  دست بر هر مشکلی گذاشت آن را حل کرد. پیدایش جهاد سازندگی ابتدا برای برداشت محصولات بلاتکلیف بود؛ شروع یک کار شد و همه رفتند. جنگ هم وقتی شروع شد، بسیج 20 میلیونی شکل گرفت.
سیدحسن خمینی با بیان اینکه جهاد سازندگی یکی از استراتژی‌های مهم امام برای حل همه مشکلات کشور است، گفت: هیچ مشکلی در کشور نیست که با حضور مردم باقی بماند و از سوی دیگر، هیچ مشکلی هم نیست که بدون حضور مردم حل شود. من چندین بار از مقام معظم رهبری شنیده‌ام که وقتی سیل خروشان اراده ملی حرکت می‌کند، هیچ خارجی هم نمی‌تواند مقابل آن بایستد، چه برسد به دشمن داخلی.
وی با بیان اینکه حضور همه در انتخابات بسیار مهم است، تصریح کرد: کشور از مشکلات شدید اقتصادی رنج می‌برد و هیچ‌کسی هم تردید ندارد. فقر، بیکاری و گرانی هست؛ اما حل آن‌ها منوط به افزایش قدرت ملی، چه در برابر دشمن خارجی و چه در داخل، است و کسانی که پشت میز مذاکره با خارجی‌ها نشسته‌اند، بهتر از همه درک می‌کنند که دولت برآمده از یک اکثریت قوی، امتیاز نمی‌دهد، بلکه امتیاز می‌گیرد.
تولیت حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: قدرت مرهون مولفه‌های مختلفی است، اما هیچ عاملی به اندازه پشتیبانی مردم برای دولت قدرت نمی‌آورد. هرکس دلش به حال خودش، اقتصاد، فقر و گرانی مملکت می‌سوزد، نسبت به حضور در انتخابات و تشکیل یک دولت قدرتمند مسئول است و نسبت به این مسأله با حساسیت برخورد کند.
وی در ادامه گفت اینکه چه کسی رای می‌آورد در درجه دوم از اهمیت است و مهم پشتوانه بزرگ ملت برای دولت است و ادامه داد: اگر دولت‌ها برآمده از قدرت ملی باشند، هم در داخل توان حل مشکلات را دارند، چرا که مقاومت‌های خاصی که ممکن است از طبقات یا گروه‌هایی رخ دهد در مقابل آن‌ها نیست، و هم در مقابل خارجی‌ها مانند آب پاک کننده، تمام مشکلات را  حل می‌کنند./فارس

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار