غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

یک‌سوم مردم جهان برند‌های تجاری اسرائیل را تحریم می‌کنند

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد از هر سه نفر در جهان یک نفر به دلیل جنگ غزه برند‌های تجاری حامی رژیم صهیونیستی را تحریم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، نظرسنجی اخیر trust barometer نشان می‌دهد از هر سه نفر، بیش از یک نفر برند‌هایی را که به عنوان حامی یکی از اطراف درگیر در جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه شناخته می‌شود، تحریم می‌کند. کشور‌های نفت‌خیز خلیج فارس و کشور‌های بزرگ با اکثریت مسلمان پیشتاز هستند.  در این نظرسنجی از ۱۵۰۰۰ مصرف کننده در ۱۵ کشور از جمله فرانسه، عربستان سعودی، بریتانیا و ایالات متحده نظرسنجی شد.

 

 عربستان سعودی با ۷۱ درصد بیشترین تعداد پاسخ‌دهندگان را به خود اختصاص داد و گفت که آنها برند‌ها را به دلیل حمایت درک شده از یک طرف تحریم می‌کنند. یک نظرسنجی که در ماه دسامبر توسط موسسه واشنگتن برای امور خاور نزدیک یک اندیشکده حامی رژیم صهیونیستی انجام شد، نشان داد که ۹۶ درصد از شهروندان سعودی معتقدند کشور‌های عربی باید روابط خود را با رژیم صهیونیستی در پاسخ به جنگ غزه قطع کنند.

 

 در امارات متحده عربی، ۵۷ درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که برند‌ها را به دلیل جنگ تحریم می‌کنند. در اندونزی، بزرگترین کشور با اکثریت مسلمان جهان، بیش از یک نفر از هر دو نفر نیز اعلام کردند که برند‌ها را تحریم می‌کنند.

 

 تعداد پاسخ دهندگان از کشور‌های عربی و مسلمان که محصولات را به دلیل جنگ غزه تحریم می‌کنند، به طور قابل توجهی بیشتر از میانگین جهانی ۳۷ درصد است که کمی بیشتر از یک نفر از هر سه پاسخ‌دهنده است.

 

 میدل‌ایست‌آی گزارش داده است که مصرف‌کنندگان در عمان، یک شریک کلیدی غربی، کالا‌های غربی را به دلیل حمایت آمریکا و متحدانش از رژیم صهیونیستی تحریم کرده‌اند. آنها از نوشیدنی‌هایی مانند Mountain Dew به Kinsa، یک برند نوشیدنی سعودی، روی آورده‌اند. در پاکستان، برند‌های محلی شروع به تولید محصولات محلی کرده‌اند تا جایگزین نوشابه.‌ها و لوازم آرایشی غربی شوند. 

 

 این نظرسنجی همچنین حاکی از افزایش ناسیونالیسم مصرف‌کننده در کشور‌های حاشیه خلیج فارس است. تعداد پاسخ دهندگان در عربستان سعودی و امارات متحده عربی که گفتند برند‌های تولید کشورشان را نسبت به خارجی‌ها ترجیح می‌دهند به ترتیب ۱۳ و ۱۰ امتیاز افزایش یافت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر