ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد

هشدار ویدئویی حزب الله | رژیم صهیونیستی به عصر حجر بازمی‌گردد؟ + فیلم

هشدار ویدئویی حزب الله | رژیم صهیونیستی به عصر حجر بازمی‌گردد؟ + فیلم حزب الله لبنان پیام ویدئویی جدیدی منتشر کرد که در آن، مختصاتی از مراکز حساس و مهم رژیم صهیونیستی آمده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب الله لبنان امروز یکشنبه فایل ویدئویی تحت عنوان «لمن یهمه الأمر» (قابل توجه مراجع ذیصلاح) منتشر کرد و در آن، تصاویری از اهداف مهم رژیم صهیونیستی منتشر کرد.

شبکه خبری المیادین گزارش داد، اگر حزب الله مراکز مذکور را هدف قرار دهد، قطعا این رژیم را به «عصر حجر» بازخواهد گرداند و فقط نهاد‌های امنیتی صهیونیستی از اهمیت این مراکز مطلع هستند.

در آغاز این ویدئو، بخش‌هایی از سخنرانی سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله نشان داده می‌شود که به سران اسرائیل هشدار می‌دهد اگر جنگی با این رژیم آغاز شود، این جنگ «بدون ضابطه، قاعده یا سقف» خواهد بود.

دبیر کل حزب الله همچنین هشدار داد که هر کس به فکر جنگ با حزب الله بیافتد، قطعا پیشمان خواهد شد. همزمان با این اظهارات که به زبان‌های عبری و انگلیسی نیز ترجمه شده، مختصاتی از اهداف آتی حزب الله در اراضی اشغالی ذکر شده، ولی اسمی از این مناطق به میان نیامده است.

منابع وابسته به المیادین گفتند: این ویدئو عمدا به صورت مبهم منتشر شده و هیچ یکی از این هدف‌ها مشخص نشده است. این، فقط پیامی است که تصمیم‌سازان اسرائیلی و مراکز امنیتی، محتوای آن را درک می‌کنند.

رسانه‌های اسرائیلی نیز در واکنش به این ویدئو، تأکید کردند که «در بردارنده تهدید رسمی مقر وزارت امنیت (جنگ) در تل‌آویو است. کما اینکه مختصات مربوط به وزارت امنیت، ستاد مشترک ارتش و شماری از محل‌های فرماندهان ستاد مشترک است».

حزب الله پیش از این نیز با پهپاد هدهد، تصاویری از داخل اراضی اشغالی و مراکز مهم و حیاتی صهیونیست‌ها منتشر کرده بود؛ همین مسئله باعث وحشت و نگرانی در میان مسئولان و اشغالگران صهیونیست شده است. /باشگاه خبرنگاران 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار