جلیلی: کسانی که هشت سال اقتصاد کشور را تعطیل کردند مدعی اداره کشور شدند-راهبرد معاصر
جزییات مناظره پزشکیان و جلیلی اعلام شد اسلامی: تعرفه‌های مرحله دوم انتخابات در حال توزیع است تذکر ۳۳ نماینده به وزیر آموزش و پرورش درباره جذب نیروهای خرید‌خدماتی شورای نگهبان سلامت انتخابات ریاست‌جمهوری را تایید کرد اطلاعیه شماره ۲۸ ستاد انتخابات کشور جلیلی در جمع بازاریان: برای ۱۷ معضل اصلی بازار برنامه داریم نیکزاد: رتبه‌بندی معلمان مدیون دولت شهید رئیسی است حیات مقدم: پزشکیان بابت بی‌اخلاقی قائم مقام ستادش عذرخواهی کند آغاز تبلیغات تلویزیونی جلیلی و پزشکیان از فردا/ اولین مناظره در راه است حمایت جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی از سعید جلیلی ملت ایران آزمون بزرگ دیگری در جمعه آینده پیش‌ِرو دارد فرمانده کل ارتش: خانواده سالم سبب سلامت جامعه می‌شود دستگیری عناصر تروریستی در ایام انتخابات و ناکامی ضدانقلاب در پروژه ۱۰۰۰ میدان توضیحات کامل نماینده مجلس از مطالبات فرهنگیان تا فرآیند نقل و انتقال معلمان + جزئیات سخنان وزیر آموزش و پرورش در مجلس درباره وضعیت حقوق و رتبه بندی معلمان

جلیلی: کسانی که هشت سال اقتصاد کشور را تعطیل کردند مدعی اداره کشور شدند

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: آنها که می‌گفتند هم سانتریفیوژ بچرخد و هم اقتصاد، سانتریفیوژ را قطع کردند، دلار ۳ هزار تومانی را ۳۰ هزار تومان کردند، اقتصاد را تعطیل کردند و الان همین‌ها مدعی اداره کشور و مردم هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سعید جلیلی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم حاضر در ورزشگاه شهید پورشریفی تبریز گفت: عده ای هشت سال ظرفیت ملت ایران را نادیده گرفتند و به جای اینکه به فکر یک ایران جهش باشند به فکر این بودند که امتیازی را به فلان قدرت بدهند که آیا قبول کند یا خیر؟ کسانی می‌گفتند حتی نمی‌توانیم نفت بفروشیم، می‌گفتند اگر ماه دیگر فلان امتیاز را به فلان کشورها ندهیم حتی نمی‌توانیم حقوق بدهیم، الان مدعی شده‌اند! آنها که می‌گفتند هم سانتریفیوژ بچرخد و هم اقتصاد، سانتریفیوژ را قطع کردند، دلار ۳ هزار تومانی را ۳۰ هزار تومان کردند، اقتصاد را تعطیل کردند و الان همین‌ها مدعی اداره کشور و مردم هستند.

این نامزد انتخابات بیان کرد: شما با انتخاب خود در ۳ سال قبل نشان دادید که رییس جمهوری می توان داشت که با تمام همسایگان ارتباط برقرار کرد و مشکلاتی که با همسایگان داشتیم را به دوستی و برادری تبدیل کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: شهید آل هاشم می گفت می روم در ورزشگاه یادگار امام لابلای جوانان می نشینم می دانم با این جوانان می شود کار بزرگ کرد ما به چنین تفکراتی نیاز داریم. اگر در دفاع مقدس جوانان حماسه آفریدند، آیا نمی توانند در کشاورزی و صنعت و علمی به موفقیت برسند؟ هنوز هم نسل شهدای دفاع مقدس در این کشور هست.می توانیم پیشرفت های بزرگی رقم‌بزنیم اگر از ایمان و غیرت تبریز صحبت می کنیم در عرصه های مختلف فرهنگ و هنر تجلی دارد و میتواند تبریز مانند همیشه الگو برای همه کشور باشد.

 

جلیلی خاطرنشان کرد: من زمانی معاون وزیر خارجه بودم خاطرم هست در آمریکای لاتین در ونزوئلا و بولیوی ایران را به تراکتور تبریز می شناسند متاسفانه این حرکت وقتی به قوت خود رسید در آن ۸ سال متوقف شد و دچار عقبگرد شد امروز باید حرکت بزرگ شروع کنیم وقتی از هنر و چرم و صنعت تبریز صحبت می کنیم، اینها می توانند ارزآوری برای کشور داشته باشد.

 تبریز را می‌توان در دو عبارت خلاصه کرد، ایمان دینی و غیرت ایرانی

نامزد چهادهمین دوره انتخابات اظهار کرد: چیزی که هم تاریخ به آن اعتراف می‌کند و هم ۴۵ سال اخیر شاهد آن بودیم این است که تبریز را می‌توان در دو عبارت خلاصه کرد: ایمان دینی و غیرت ایرانی.

 

جلیلی تصریح کرد: همین باکری‌ها و شهدای عزیز و رزمندگان عزیز نشان دادند که اگر تمام توان خود را به کار گیرند، اگر بستری فراهم باشد آنرا نثار اسلام و ایران و انقلاب می‌کنند.

 

وی گفت: ضعف را با ضعف نمی‌توان بر طرف کرد، ضعف را نمی‌توان با افراد ناامید برطرف کرد، ضعف را با قدرت می‌توان برطرف کرد. اینجاست که باید فرصت‌های هر استان و شهرستان شناسایی شود.

نامزد چهاردهمین دورخ انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: استاندار شهید این استان آمد پای کار و در یک دوران کوتاه خدمات بزرگی را آغاز کرد و اجر خود را در پرواز باشکوه با شهدای اهل خدمت به سوی سیدالشهدا گرفت از آقای خرم یاد کنم استاندار قبلی اذربایجان، قبل از درگذشتش به بیمارستان آمدم برای عیادتش ولی در همان بیمارستان دغدغه مردم را داشت در نقطه ای هستیم که یک جهان فرصت پیش روی ماست و با یک برنامه ریزی دقیق به یک ایران جهش بشود. 

 

وی تاکید کرد: امروز به یکی از روستاهای نزدیک تبریز رفته بودیم، این روستا ۲۸ شهید و رزمنده و آزاده و داده است، هر روستای ما باید یک سلول جهش کشور بشود، با کارگاه های کیف و کفش و چرم این شهر گفتگو داشته ام ، کیفیت و قیمت کار به گونه ای است که می تواند بهترین بازارهای دنیا را تسخیر کند چرا نباید روستایی یا صنعتگر ما به صادرکننده تبدیل نشوند تا شهر و استان و کشور خود را جهش دهد؟ اینها ممکن است ولی برنامه ریزی می خواهد این صحبت ها به این معنا نیست که ضعف ها و آسیب ها را نمی بینیم من امروز از محله حاشیه شهر تبریز بازدید کردم قبلا هم بازدید داشته ام و دیده ام خیلی از حرکت ها نتیجه گرفته اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم ملت ما به حداقل ها اکتفا نمی کند به قله ها نگاه می کند و باید به قله ها برسد. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار