قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

نامه قاضی‌زاده هاشمی به خانواده شهید رئیسی: باید از شهید مظلوم‌مان دفاع کنیم

نامه قاضی‌زاده هاشمی به خانواده شهید رئیسی: باید از شهید مظلوم‌مان دفاع کنیم نامزد انتخابات ریاست جمهوری در نامه ای به خانواده شهید رئیسی نوشت: در طول مناظرات آنجا که برخی سخن از لزوم پایان تفکر دولت سیزدهم کردند بیش از پیش مصمم شدم که باید از شهید مظلوم‌مان دفاع کنیم و نگذاریم این مسیر نورانی در میان کج راهه های منتهی به ذلت و چپاول گم شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در نامه‌ای به خانواده شهید رئیسی تاکید کرد: خداوند شاهد است که تمام توان خود را برای دفاع از خدمات سید محرومان به کار گرفتم و در این راه هیچ تلاشی فروگذار نکردم.

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خانواده معزز رئیس جمهور مغتنم و شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی

با سلام و احترام

خداوند بزرگ را برای توفیق خدمت در کنار شهید رئیسی عزیز به ملت بزرگ ایران سپاسگزارم و آن مدت را ذخیره آخرت خود می‌دانم.

اینجانب پس از ضایعه دردناک پرواز اردیبهشت، نیت کردم تا به منظور دفاع از سیره و کارنامه شهید رئیسی در انتخابات ثبت‌نام کرده و خود را با هدف تداوم راه آن مرد بزرگ در معرض رای ملت ایران قرار دادم و احساسم این بود که اگر نماینده‌ای از میان دولتمردان دولت سیزدهم در بین نامزدهای انتخابات نباشد، حق شهید جمهور ادا نخواهد شد.

خداوند شاهد است که تمام توان خود را برای دفاع از خدمات سید محرومان به کار گرفتم و در این راه هیچ تلاشی فروگذار نکردم. همواره معتقد بوده و هستم که گفتمان و شیوه عمل شهید عزیزمان در قامت یک رئیس جمهور مردمی و ولایی گمشده سالیان درازی بود که محرومان و ولایتمداران در جستجویش بودند.

در طول کارزار انتخابات با وظیفه دفاع از دست‌آوردهای غیرقابل کتمان انقلاب اسلامی و به‌ویژه دولت سیزدهم در صحنه حاضر بودم و در طول مناظرات آنجا که برخی سخن از لزوم پایان تفکر دولت سیزدهم کردند بیش از پیش مصمم شدم که باید از شهید مظلوم‌مان دفاع کنیم و نگذاریم این مسیر نورانی در میان کج راهه های منتهی به ذلت و چپاول گم شود.

حال و در پایان راه، ابتدا از درگاه خداوند متعال بخاطر قصورهای احتمالی در دفاع از انقلاب اسلامی و خدمات رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی طلب بخشش نموده، دوام توفیقات ملت بزرگ ایران و شما خانواده معزز را مسئلت می‌نمایم.

۱۴۰۳/۰۴/۰۶

فرزند کوچک مردم ایران

سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی/ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار