آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

هشدار یونیسف درباره وضعیت کودکان در کرانه باختری

صندوق کودکان سازمان ملل متحد با تاکید بر لزوم توقف تجاوزات صهیونیست‌ها به غزه و کرانه باختری، درباره تاثیر تداوم خشونت در کرانه باختری بر امنیت کودکان هشدار داد
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی درباره تشدید خشونت در کرانه باختری و تهدید امنیت کودکان در این منطقه هشدار داد.

 

این سازمان بین‌المللی اعلام کرد: تداوم تشدید خشونت‌ها در کرانه باختری منجر به تخریب زیرساخت‌های حیاتی می‌شود که بر امنیت و رفاه کودکان تاثیر منفی می‌گذارد.

 

یونیسف در بیانیه خود به این منظور تاکید کرد: کودکان در نوار غزه، کرانه باختری و همه جا به صلح نیاز دارند.

 

از طرف دیگر منابع رسمی فلسطینی گزارش دادند که همزمان با جنگ نسل کشی که رژیم اشغالگر علیه غزه به راه انداخته، ارتش صهیونیستی تجاوزات خود را به مناطق مختلف کرانه باختری گسترش داده و تاکنون 553 فلسطینی در کرانه باختری به شهادت رسیده‌اند که 133 نفر آنها کودک هستند.

 

همچنین در جریان حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به کرانه باختری، از 9 ماه قبل تاکنون 5300 فلسطینی زخمی و 9430 نفر هم بازداشت شده‌اند.

 

در این زمینه «ولکر ترک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد به وضعیت متشنج کرانه باختری اشاره کرده و گزارش داد که از زمان آغاز جنگ غزه در ماه اکتبر 2023 تا اواسط ژوئن سال جاری 133 کودک به دست نیروهای اشغالگر و شهرک نشینان اسرائیلی در کرانه باختری به شهادت رسیده‌اند.

 

وی با ابراز نگرانی درباره قتل‌های غیرقانونی که اشغالگران در کرانه باختری انجام می‌دهند، گفت: وضعیت کرانه باختری و قدس به شکل قابل توجهی رو به وخامت است.

 

سازمان دیده‌بان حقوق بشر هم در گزارشی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری به ویژه بعد از آغاز جنگ غزه اشاره و اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی از نیروی مرگباری برای هدف قرار دادن فلسطینیان در کرانه باختری به شکل غیرقانونی استفاده می‌کنند و این فلسطینیان را بدون اینکه تهدیدی داشته باشند به شکل خودسرانه و عامدانه اعدام می‌کنند.

 

«ریچارد ویر» پژوهشگر ارشد بخش بحران‌ها و درگیری‌ها در سازمان دیده‌بان حقوق بشر در این زمینه گزارش داد که نیروهای امنیتی اسرائیلی نه تنها فلسطینی‌ها را به شکل غیرقانونی در غزه قتل عام می‌کنند؛ بلکه بدون هیچ گونه مبنای قانونی، مردم فلسطین را در کرانه باختری به شکل عامدانه مورد هدف قرار داده و اعدام می‌کنند./ تسنیم

کلمات کلیدی: غزه شهید خشونت
ارسال نظر
آخرین اخبار