سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تلاش تیم ترامپ برای تاخیر صدور حکم پرونده حق السکوت

تلاش تیم ترامپ برای تاخیر صدور حکم پرونده حق السکوت تیم حقوقی ترامپ در صدد آن هستند که صدور حکم پروند پرداخت حق السکوت او به بازیگر فیلم‌های بزرگسالان را به تاخیر بیاندازند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۱۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 02
کد خبر: ۲۴۷۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، آسوشیتدپرس به نقل از یک منبع گزارش داد، تیم حقوقی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده با ارسال نامه‌ای از قاضی خوان مرچان، که ریاست دادگاه محاکمه ترامپ در نیویورک را برعهده داشت، خواست صدور حکم او را که برای اواخر ماه جاری برنامه‌ریزی شده بود، به تاخیر بیاندازد.

 

این اقدام ساعاتی پس از آن صورت می‌گیرد که دادگاه عالی ایالات متحده (SCOTUS) حکم خود را در مورد مصونیت ترامپ صادر کرد که رئیس جمهور سابق آن را «پیروزی بزرگ» خواند.

 

در این نامه به این حکم اشاره شده و از مرچان خواسته شده تا در حالی که تصمیم دادگاه عالی ایالات متحده و اینکه ممکن است بر پرونده دادگاه نیویورک (پرونده پرداخت «حق‌السکوت» به یک بازیگر فیلم‌های بزرگسالان ( فیلم های دارای سکانس‌های خشونت آمیز، وحشتناک یا مستهجن) و ۳۴ مورد اتهام دیگر که مجرم شناخته شد) تأثیر بگذارد، صدور حکم ترامپ را به تعویق بیاندازد.

 

دیوان عالی آمریکا دیروز دوشنبه به وقت محلی در حکمی اعلام کرد که رئیس جمهور سابق این کشور از تعقیب قضایی برای برخی اقدامات انجام شده در زمان منصب خود مصونیت دارند. دیوان عالی آمریکا با ۶ رای موافق در مقابل ۳ رای مخالف اعلام کرد در حالی که رؤسای جمهور سابق می‌توانند در چارچوب اختیارات قانونی خود اقداماتی انجام دهند و از مصونیت برخوردار هستند، اما برای اقدامات خصوصی از مصونیت برخوردار نیستند.

 

ترامپ پس از حکم دیوان عالی آمریکا، آن را به عنوان یک پیروزی بزرگ برای دموکراسی دانست. این حکم، تصمیم محاکمه ترامپ به دلیل توطئه برای تغییر نتیجه انتخابات سال ۲۰۲۰ را به تعویق می‌اندازد.

 

ترامپ متهم است که ادعا‌هایی دروغین در مورد تقلب در انتخابات سال ۲۰۲۰ آمریکا مطرح کرده، ایالات متحده آمریکا را فریب داده، حقوق شهروندی را نقض کرده و همچنین مقامات وقت را برای تغییر نتایج انتخابات تحت‌فشار قرار داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار