عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

نتانیاهو با بایدن دیدار می‌کنند

نتانیاهو با بایدن دیدار می‌کنند بایدن و نتانیاهو در جریان سفر نخست وزیر اسرائیل به واشنگتن در اواخر ماه جولای با یکدیگر دیدار می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 03
کد خبر: ۲۴۸۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از مقامات کاخ سفید گفت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل قرار است در اواخر ماه جاری و در جریان سفر نخست وزیر اسرائیل به واشنگتن دی سی برای سخنرانی در کنگره با یکدیگر دیدار کنند.

 

نتانیاهو برای سخنرانی در جلسه مشترک مجلس نمایندگان و سنا در ۲۴ جولای (سوم مرداد) دعوت شده است که این دعوت واکنش‌های منفی گسترده‌ای را به دنبال داشته. این سخنرانی توسط چندین سیاستمدار برجسته مترقی ایالات متحده از جمله سناتور‌های دموکرات الیزابت وارن و برنی سندرز تحریم شده است.

 

«برنی سندرز» سناتور مستقل آمریکایی، «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را به دلیل دعوت از نتانیاهو برای سخنرانی در یک جلسه مشترک کنگره به باد انتقاد گرفت و گفت: «آقای جانسون باید به مردم آمریکا توضیح دهد چرا فکر می‌کند دعوت از مسبب مرگ حدود ۳۸ هزار فلسطینی که ۶۰ درصد از آنها زنان و کودکان و سالمندان هستند، کار درستی است.»

 

تنش‌ها بین سران آمریکا و اسرائیل در حال افزایش است و بایدن کارزار نظامی اسرائیل در غزه را «شدید» خواند، در حالی که نتانیاهو در هفته‌های اخیر آمریکا را به عدم حمایت نظامی متهم کرده است. آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر) بیش از ۶.۵ میلیارد دلار سلاح به اسرائیل ارسال کرده است که فقط در ماه مه نزدیک به سه میلیارد دلار بود.

 

ایالات متحده در اوایل ماه مه محموله‌ای را که شامل بمب‌های ۲ هزار پوندی بود متوقف کرد. این محموله به این منظور متوقف شد تا رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار گیرد و حمله نظامی گسترده به رفح را انجام ندهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار