هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد اینفوگرافیک/ مرور فرامین اقتصادی رهبر انقلاب پیام رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی هشدار شورای نگهبان نسبت به حقوق‌های نامحدود / لایحه دوفوریتی بودجه رد شد علت شکایت وزیر میراث‌فرهنگی از خضریان چه بود؟ اعلام ۳ روز عزای عمومی در استان سمنان جزئیات مصوبه تغییر ساعت کاری از اول دی ۱۴۰۴ ظریف: زمانی که آمریکایی‌ها همدیگر را می‌خوردند، ما اینجا تمدن داشتیم عارف: عقب ماندگی در تکمیل برنامه سلامت الکترونیک باید جبران شود

وزیر کشور: گزارش‌ها حاکی از برگزاری انتخاباتی منظم و امن است

وزیر کشور گفت: تا به این لحظه گزارش ها حاکی از برگزاری انتخاباتی منظم و در کمال امنیت است و امیدواریم تا پایان رأی گیری و شمارش آرا و اعلام رئیس جمهور منتخب شاهد همین نظم و امنیت در سراسر کشور باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 05
کد خبر: ۲۴۸۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی در قرارگاه انتظامی امام علی(ع) که در ستاد فراجا(وبیناری سراسر کشور) برگزار شد، با قدردانی از تلاش های مجموعه انتظامی در جهت برگزاری انتخاباتی امن در کشور اظهار داشت: طی امسال شاهد برگزاری چندین دوره انتخابات بودیم که مجموعه انتظامی در تمامی این دوره ها بار اصلی این کار را بر دوش داشت.

وی افزود: بحمدالله تمامی این ماموریت ها در یک امنیت کامل و بسیار ارزشمند برگزار شد که مورد تقدیر مقام معظم رهبری و مردم نیز قرار گرفت و حضور کارکنان انتظامی در حوزه های رأی گیری به خودی خود امنیت آفرین است.

وزیر کشور تصریح کرد: تا به این لحظه گزارش ها حاکی از برگزاری انتخاباتی منظم و در کمال امنیت بوده است؛ امیدواریم تا پایان رأی گیری و شمارش آرا و اعلام رئیس جمهور منتخب شاهد همین نظم و امنیت در سراسر کشور باشیم.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به لزوم حمایت همه جانبه از رئیس جمهور منتخب ادامه داد: فرد منتخب مردم رئیس‌جمهور همه است و باید براساس قانون و در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی و سیاست های رهبر معظم انقلاب اسلامی عمل کند و همه باید در این راه یاری‌گر او بوده تا ان‌شاءالله شاهد پیشرفت و توسعه کشور در همه عرصه ها باشیم.

وحیدی افزود: اقتدار جمهوری اسلامی در دوران شهید رئیسی در جوامع بین المللی جلوه گر شده بود؛ امیدواریم در دولت آینده نیز این روند همچنان ادامه داشته باشد و فرقی نمی کند که چه کسی و با چه رویکرد سیاسی بر مسند امور بنشیند بلکه باید در راستای حرکت رو به جلو کشور تلاش کند و از ایجاد حساسیت هایی که پس از پایان انتخابات به وجود می آید بپرهیزد و برای بالندگی کشور همه رقابت ها به رفاقت ها مبدل شود و همه به فکر مسایل کشور باشند. 

به گزارش ایرنا، مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ساعت ۸ صبح روز جمعه پانزدهم تیرماه در سراسر کشور و نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور آغاز شده است. مسعود پزشکیان و سعید جلیلی در این دوره با هم رقابت می کنند و هر کدام که حائز بیشترین رای شوند، نهمین رئیس جمهور ایران خواهد بود./یرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار