سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

اولمرت: نتانیاهو باید برکنار شود

اولمرت: نتانیاهو باید برکنار شود ایهود اولمرت، بنیامین نتانیاهو را عامل ادامه جنگ در غزه دانست و گفت که تا قبل از کناره‌گیری کابینه و برگزاری انتخابات پارلمانی این جنگ متوقف نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی دیشب با اشاره به اینکه کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر کنونی این رژیم باید برکنار شود، تاکید کرد که انتخابات پارلمانی در سرزمین‌های اشغالی باید به زودی انجام شود.

 

وی در گفتگو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت که نتانیاهو باید به جنگ در غزه پایان دهد، چرا که جنبش حماس ۹ ماه بعد از آغاز این جنگ موفق شده خود را سرپا نگه دارد.

 

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی مدعی شد که به مجرد سقوط نتانیاهو، تل‌آویو به عقلانیت و سازندگی خود باز خواهد گشت، از سوی دیگر جنگ نیز بدون برگزاری انتخابات پارلمانی متوقف نخواهد شد و این انتخابات پایان سال جاری برگزار خواهد شد.

 

وی که حمله ۳۳ روزه رژیم صهیونیستی به لبنان در سال ۲۰۰۶ در زمان نخست وزیری وی انجام شد، خواستار حل و فصل اوضاع شمال سرزمین‌های اشغالی شده و از عملکرد کابینه نتانیاهو در آواره کردن ده‌ها هزار نفر از ساکنان شمال سرزمین‌های اشغالی انتقاد کرد.

 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی پیش از این اعلام کرده بود که ارتش به شخصیت‌های سیاسی این رژیم ابلاغ کرده که جنگ در غزه ضد حماس احتمالاً چندین سال طول بکشد و این موضوع به معنی از بین رفتن اسرای اسرائیلی در غزه خواهد بود. / مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار