اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

بازدید پاشینیان از روند تعیین مرز‌ها با جمهوری آذربایجان

بازدید پاشینیان از روند تعیین مرز‌ها با جمهوری آذربایجان نخست‌وزیر ارمنستان طی بازدید از یک روستا واقع در مرز‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان از وضعیت این مناطق در پی تکمیل روند تعیین مرز‌ها با آذربایجان مطلع شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان از روستای کرانتس در مرز آذربایجان-ارمنستان بازدید کرد.

خبرگزاری آرمن‌پرس گزارش داد: پاشینیان کار‌های انجام‌شده پس از تکمیل روند تعیین مرز‌ها با آذربایجان را بررسی کرد.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ که یک منطقه کوهستانی با اکثریت جمعیت ارمنی واقع میان این ۲ کشور بود اختلاف و درگیری داشتند. این درگیری که برای چند دهه ادامه یافت، در پاییز ۲۰۲۰ دوباره شعله‌ور شد و این بدترین تشدید تنش از دهه ۱۹۹۰ را رقم زد.

خصومت‌ها در نهایت با آتش‌بسی با میانجیگری روسیه و استقرار نیرو‌های حافظ صلح روسیه در این منطقه پایان یافت.

در سال ۲۰۲۲، ایروان و باکو با میانجیگری روسیه، ایالات متحده و اتحادیه اروپا، بحث در مورد یک پیمان صلح در آینده را آغاز کردند.

در ماه مه ۲۰۲۳، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان گفت که ایروان آماده به رسمیت شناختن تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان به مساحت ۸۶ هزار و ۶۰۰ کیلومتر مربع است که شامل قره‌باغ هم می‌شود.

علی‌اف هم گفت که اگر ارمنستان موضع خود را تغییر ندهد، باکو و ایروان می‌توانند در آینده نزدیک یک معاهده صلح امضا کنند.

طبق توافق طرفین، برخی روستا‌های مرزی در روند تعیین مرز‌ها به جمهوری آذربایجان واگذار شده است که با اعتراض شهروندان ارمنستانی مواجه شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده