عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

وزیر دفاع آلمان: کشور‌های بالتیک مین‌های دریایی می‌خرند

وزیر دفاع آلمان در حاشیه نشست سران کشور‌های عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در واشنگتن از خرید مین‌های دریایی توسط کشور‌های حاشیه دریای بالتیک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان، امروز (سه‌شنبه) ضمن واکنش به اقدامات روسیه در دریای بالتیک، اظهار داشت که کشورش و هشت کشور دیگر دریای بالتیک قصد دارند مین‌های دریایی تهیه کنند.

وی در حاشیه نشست ناتو در واشنگتن به خبرنگاران گفت: «روسیه بار‌ها و بار‌ها مرز‌های دریای بالتیک را به چالش کشیده است. ما اخیراً دیدیم که روسیه چگونه تلاش می‌کند تا آب‌های سرزمینی روسیه را به خارج از کالینینگراد گسترش دهد. به خاطر همین، کشور‌های حاشیه دریای بالتیک به قابلیت‌های لازم برای بازدارندگی و دفاع نیاز دارند که یکی از آنها مین‌های دریایی است.»

پیستوریوس به حادثه‌ای در ماه می‌اشاره کرد که استونی مرزبانان روسیه را به برداشتن شناور‌های ناوبری از رودخانه ناروا در مرز دو کشور متهم کرده بود. پلیس و گارد مرزی استونی می‌گویند که محل استقرار شناور‌ها بین روسیه و استونی، از زمان حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ چالش برانگیز شده است.

روسیه توانایی‌های نظامی قابل توجهی در سن پترزبورگ و کالینینگراد دارد و ناتو ادعا می‌کند خطوط کشتیرانی و کابل‌های زیردریایی متعلق به کشور‌های عضو این سازمان در خطر هستند.

هشت کشوری که به دنبال تهیه مشترک مین‌های دریایی با آلمان هستند، عبارتند از: دانمارک، استونی، فنلاند، نروژ، لتونی، لیتوانی، لهستان و سوئد.

پیستوریوس گفت: موضوع تدارکات مشترک، مزایای زیادی خواهد داشت، زیرا هزینه‌ها را کاهش داده و لجستیک و نگهداری مشترک را امکان‌پذیر خواهد کرد. / ایرنا

کلمات کلیدی: آلمان مین دریا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده