ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

استولنبرگ: پیروزی روسیه در اوکراین، چین و کره شمالی را جسور می‌کند

دبیرکل ناتو مدعی است که پیروزی روسیه در جنگ اوکراین، بزرگ‌ترین خطر برای این ائتلاف نظامی محسوب می‌شود!
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، پیروزی روسیه در جنگ با اوکراین، بزرگ‌ترین و پرهزینه‌ترین خطر برای این ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکاست زیرا نتیجه این جنگ، امنیت جهان را تا دهه‌ها شکل خواهد داد.

 

استولتنبرگ در افتتاحیه اجلاس امسال ناتو گفت: بزرگ‌ترین و پرهزینه‌ترین خطر، پیروزی روسیه در اوکراین است. نباید اجازه چنین اتفاقی را بدهیم.

 

به ادعای وی، پیروزی روسیه همچنین کشورهایی همچون ایران، چین و کره شمالی را جسور می‌کند!

 

وی مدعی شد: همه آنها از روسیه حمایت می‌کنند و خواهان شکست ناتو هستند. بنابراین نتیجه این جنگ، تا دهه‌ها امنیت جهان را شکل خواهد داد.

 

ادعای دبیرکل ناتو درباره ایران مبنی بر حمایت از روسیه در حالی تکرار شده که تهران بارها آن را تکذیب و صراحتاً اعلام کرده است که از هیچیک از طرف‌های درگیر در این جنگ حمایت نمی‌کند و برای میانجی‌گری به منظور خاتمه دادن به جنگ اوکراین آمادگی دارد. از سوی دیگر، توافق همکاری راهبردی روسیه و کره شمالی در سفر اخیر ولادیمیر پوتین به پیونگ‌یانگ و دیدار با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، نگرانی شدید غرب را به همراه داشته است.

 

چین نیز بارها تاکید کرده است که تجارت بین پکن و مسکو آشکارا و مطابق با هنجارهای سازمان تجارت جهانی انجام می‌شود، زیرا پکن بر صادرات کالاهایی که می‌توانند کاربرد دوگانه (نظامی و غیرنظامی) داشته باشند، کنترل شدیدی دارد و علاوه بر این، در راستای برقراری صلح در اوکراین از طریق دیپلماتیک، طرحی ۱۲ ماده‌ای را نیز پیشنهاد داده است.

 

استولتنبرگ که اول اکتبر سمت خود را ترک و آن را به مارک روته، نخست وزیر هلند واگذار خواهد کرد، از تمام کشورهای عضوی ناتو خواست تا با شدت بیشتری از اوکراین حمایت کنند. با این حال، او به دورنمای عضویت کی‌یف در این ائتلاف نظامی هیچ اشاره نکرد./ مهر

کلمات کلیدی: ناتو روسیه چین
ارسال نظر
آخرین اخبار