اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟

بدهکارترین بیمه به داروخانه‌ها

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، از سازمان تامین اجتماعی به عنوان بدهکارترین سازمان بیمه ای به موسسات و مراکز درمانی کشور نام برد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، هادی احمدی، از کمبود نقدینگی به عنوان یکی از چالش‌های صنعت داروسازی و داروخانه‌های کشور نام برد و گفت: سازمان‌های بیمه گر در تأمین نقدینگی زنجیره تأمین دارو، نقش مؤثری دارند.

 

وی افزود: متأسفانه در بین تمامی سازمان‌های بیمه گر، تأمین اجتماعی را می‌توان بدهکارترین سازمان بیمه‌ای به مؤسسات و مراکز درمانی معرفی کرد؛ به طوری که هنوز معوقات سال ۱۴۰۲ این سازمان باقی مانده است.

 

احمدی ادامه داد: داروخانه‌ها، از دی ماه ۱۴۰۲ طلبکار هستند و قسمتی از اسفند ماه ۱۴۰۲ در برخی استان‌ها هنوز پرداخت نشده است.

 

وی با عنوان این مطلب که هنوز ۱,۳۰۰ میلیارد تومان طلب سال گذشته داروخانه‌ها از تأمین اجتماعی است که هنوز پرداخت نشده است، افزود: در سال ۱۴۰۳ هم هنوز یک ریال پرداختی به داروخانه‌ها نداشته است.

 

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران خطاب به مدیران تأمین اجتماعی، گفت: اگر سازمان تأمین اجتماعی، مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت نکند، ما در تأمین دارو دچار مشکل می‌شویم و زنجیره تأمین دارو مختل خواهد شد و در نهایت، آسیب آن به مردم می‌رسد.

 

احمدی تاکید کرد: تا ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۳، سازمان تأمین اجتماعی یک ریال هم به حساب داروخانه‌ها واریز نکرده است؛ در حالی که بر اساس ماده ۳۸ الحاقی، بیمه‌ها مکلف هستند ۶۰ درصد طلب داروخانه‌ها بعد از تحویل اسناد، پرداخت کنند. الان حدود ۴ ماه است که داروخانه‌ها هیچ پولی از تأمین اجتماعی دریافت نکرده‌اند.

 

وی از ورود سازمان بازرسی کل کشور به موضوع مطالبات داروخانه‌ها از تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: هفته گذشته جلسه‌ای با حضور تمامی ذی نفعان برگزار شد و امیدواریم بحث مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها به خصوص تأمین اجتماعی؛ هر چه زودتر به سرانجام برسد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار