نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

سازمان ملل: آواربرداری غزه ۱۵ سال زمان می‌برد

سازمان ملل: آواربرداری غزه ۱۵ سال زمان می‌برد برآورد یکی از سازمان‌های وابسته به سازمان ملل نشان می‌دهد که جمع آوری حدود ۴۰ میلیون تن آوار ناشی از حملات ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه با یک ناوگان متشکل از بیش از صد کامیون، ۱۵ سال طول می‌کشد و ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون دلار هزینه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 15
کد خبر: ۲۵۰۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه گاردین امروز دوشنبه به نقل از ارزیابی اخیر برنامه محیط زیست سازمان ملل نوشت: ۱۳۷ هزار و ۲۹۷ باب ساختمان در نوار غزه آسیب دیده است که بیش از نیمی از کل ساختمان‌های این منطقه را شامل می‌شود. از میان این ساختمان ها، اندکی بیش از یک چهارم ویران، حدود یک دهم به شدت و یک سوم تا حدی آسیب دیده اند.

این ارزیابی نشان داد که برای تخلیه و دفن آوار غیرقابل بازیافت، به محوطه‌ای به وسعت ۲۵۰ تا ۵۰۰ هکتار نیاز است.

در ماه مه، برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) اعلام کرد که بازسازی خانه‌های ویران شده غزه در خوش‌بینانه‌ترین حالت تا سال ۲۰۴۰ طول خواهد کشید و بازسازی کل این منطقه بالغ بر ۴۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. این ارزیابی نشان داد که جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه می‌تواند سطح بهداشت، آموزش و ثروت را در این منطقه به سطح سال ۱۹۸۰ کاهش داده و ۴۴ سال توسعه را نابود کند.

مدارس، مراکز بهداشتی، جاده‌ها، شبکه فاضلاب و سایر زیرساخت‌های حیاتی نوار غزه آسیب شدیدی دیده‌اند و به گفته این برنامه، هزینه احتمالی بازسازی نوار غزه در حال حاضر دو برابر تخمینی ۷ ماه پیش بوده و روز به روز در حال افزایش است.

سازمان دفاع شهری نوار غزه پیشتر گفته بود که انبوه آوار برجا مانده، مملو از مهمات منفجر نشده است که به وقوع «بیش از ۱۰ انفجار در هر هفته» و مرگ و میر و قطع عضو منجر می‌شود.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز دوشنبه از شهادت و زخمی شدن ۲۹۶ فلسطینی در حملات ۲۴ ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به این منطقه و افزایش شمار شهدا به بیش از ۳۸ هزار و ۶۶۴ نفر از روز هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) خبر داد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار