نارضایتی واشنگتن از عادی سازی روابط ترکیه و سوریه-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

نارضایتی واشنگتن از عادی سازی روابط ترکیه و سوریه

وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره تلاش ترکیه برای عادی سازی روابط با سوریه اعلام کرد که از این تلاش‌ها حمایت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 17
کد خبر: ۲۵۰۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگار "روداو" کردستان عراق در خصوص موضع واشنگتن در قبال تلاش ترکیه برای عادی سازی روابط با سوریه اعلام کرد: درباره عادی سازی روابط ترکیه و سوریه اطلاع رسانی هایی می بینیم. آمریکا از روند عادیسازی و تلاش های صورت گرفته حمایت نمی کند.

 

وی افزود: تا زمانیکه یک گام جدی سیاسی از سوی رژیم اسد برای حل مسائل نبینیم، عادی سازی با دولت سوریه نخواهیم داشت. 

 

طی سه هفته گذشته اردوغان چندین بار از بشار اسد دعوت کرده تا با سفر به ترکیه یا در کشوری ثالث، با وی دیدار کند تا بتوانند روند عادی سازی روابط را دنبال کنند.

 

دولت سوریه شرط عادی سازی روابط را خروج نیروهای نظامی ترکیه ای از شمال سوریه و نیز دست کشیدن آنکارا از حمایت تسلیحاتی از معارضان مسلح در ادلب عنوان کرده بود.

 

بشار اسد هم در مصاحبه ای که روز چهارشنبه انجام گرفت گفت: باید محتوای این دیدار و هدف آن مشخص باشد.

 

اسد از دیدار به طور کلی استقبال کرده بود اما آن را منوط به نتیجه ای برای منافع ملی سوریه دانسته بود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده