چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

گردان‌های القسام مسئولیت عملیات ضد صهیونیستی در طولکرم را بر عهده گرفت

گردان‌های القسام مسئولیت عملیات ضد صهیونیستی در طولکرم را بر عهده گرفت گردان‌­های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس مسئولیت عملیات ضد صهیونیستی در روستای رامین در شرق طولکرم را که به زخمی شدن سه صهیونیست منجر شد، بر عهده گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 17
کد خبر: ۲۵۰۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های عزالدین القسام امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای نوشت: با یاری و توفیق خداوند رزمندگان مجاهد القسام روز سه‌شنبه توانستند به طرف یک خودروی متعلق به اشغالگران صهیونیست در نزدیکی روستای «رامین» در شرق شهر «طولکرم» در کرانه باختری شلیک کنند که در پی آن، سه صهیونیست زخمی شدند و رزمندگان القسام در سلامت و امنیت از صحنه عقب نشینی کردند.

گردان‌های القسام با پذیرش مسوولیت این عملیات قهرمانانه تأکید کرد: این عملیات در واکنش به ریخته شدن خون شهدای فلسطینی و در چارچوب مسوولیت پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و همچنین جنایات این رژیم در نوار غزه و بدرفتاری‌ها و شکنجه اسرا در زندان‌های رژیم اشغالگر انجام می‌گیرد.

شاخه نظامی جنبش حماس همچنین اعلام کرد: شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری، از رزمندگان ما هیچ چیزی جز مرگ و گلوله نخواهند دید و آتش بمب‌های پیشرفته القسام که اخیرا در طوباس، جنین، طولکرم و نابلس در میان نظامیان اشغالگر منفجر شد، تا زمانی که صهیونیست‌ها به اشغالگری در سرزمین ما و تجاوز به حقوق ملت فلسطین ادامه دهند همچنان برافروخته باقی خواهد ماند.

جوانان مقاوم فلسطینی بامداد (سه شنبه) با شلیک به سمت یک خودروی شهرک نشینان صهیونیست در نزدیکی روستای «رامین» در «شرق طولکرم» کرانه باختری، سه تن از آنان را زخمی کردند. / شهاب نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار