توزیع گوشت وارداتی با قیمت زیر ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده کاهش قیمت حبوبات و برنج در بازار / قیمت برنج ایرانی چقدر شد؟ قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ + جدول کوچکی‌نژاد: در تلاش برای ترمیم حقوق و دستمزد کارمندان و کارگران هستیم خرید و فروش امتیاز واحدهای نهضت ملی مسکن آزاد می‌شود؟ قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ + جدول کارت‌هایی که سوخت کشور را می‌بلعند رئیس سازمان اداری و استخدامی:️ قانون اجازه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها را نمی‌دهد واریز یارانه نقدی مهرماه دهک‌های یک تا سه قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز پنجشنبه ۲۴ مهر + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ + جدول افزایش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ + جدول توقف صادرات میعانات گازی ایران / ساخت ۵ پتروپالایش بزرگ در منطقه پارس جنوبی قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ + جدول

پیش بینی قیمت دلار ۳۱ تیر ۱۴۰۳

قیمت دلار در هفته پایانی تیر در محدوده‌ای مشخص نوسان داشت. سیاست‌گذار با ارزپاشی‌، از رکود روزهای محرم و پایان ماه بهره گرفت و این اسکناس با کاهش هزار تومانی بسته شد. در شروع به کار بازارها در نخستین روز هفته جاری نیز تحرکات قیمت دلار رنج بود و قیمت، نوسان چشمگیری نداشت. کارشناسان اقتصادی برای هفته نخست مرداد در صورت آرامش سیاسی، انتظار روند رنج قیمت دلار با تلرانس هزار تومانی دارند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۲۵۰۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار در هفته پایانی تیر با بازدهی منفی بسته شد. این اسکناس در آخرین معامله روز پنجشنبه ۲۹ تیر در نیمه ابتدایی کانال هفتم از کریدور پنجم  معامله شد و در شروع معاملات روز شنبه ۳۰ تیر نیز با همین قیمت به کار خود پایان داد.

 تکنیکالیست‌ها با تکیه بر قیمت تتر روند قیمت دلار را بررسی می‌کنند. آنها می‌گویند قیمت تتر محدوده مقاومتی ۵۸ هزار و ۸۰۰ تومانی را از دست داد و پایین این منطقه در حال معامله است؛ این موضوع بر آرایش نزولی قیمت دلار تاکید می‌کند. آنها معتقدند برای برگشت قیمت دلار به نیمه کریدور پنجم، نیاز است طی دو سه روز آینده قیمت این اسکناس در پایین کانال هشتم از کریدور پنجم تثبیت شود. کارشناسان اقتصادی معتقدند در صورتی که قیمت دلار در کریدور پنجم عقب‌نشینی کند فرصت‌های مناسبی برای خریداران رقم خواهد خورد.

 
تحلیلگران بازارهای مالی معتقدند با وجود اینکه نهاد سیاست‌گذار تلاش دارد قیمت دلار را در محدوده‌ای مشخص ثابت نگه دارد، اما تمایلی نیز به عقب‌نشینی قیمت در پایین کریدور پنجم ندارد.

 گفتنی است قیمت درهم روز شنبه با رشد ۱۰۰ تومانی با رقم ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر با کاهش ۳۵۰ تومانی روی رقم ۵۷ هزار و ۶۰۰ تومانی ایستاد.

پوند انگلیس با کاهش محدود ۱۰ تومانی روی قیمت ۷۴ هزار و ۲۷۰ تومانی معامله شد و یورو نیزبا افزایش ۲۰۰ تومانی روی رقم ۶۲ هزار و ۶۳۰ تومانی ایستاد.

مطالعه بیشتر: پیش بینی قیمت دلار ۲۸ تیر ۱۴۰۳ / شناسایی ۳ اهرم کاهش قیمت دلار
شایان ذکر است اسکناس دلار روز شنبه با رقم ۴۶ هزار و ۹۱۰ تومان و حواله دلار نیز با رقم ۴۳ هزار و ۸۰۱ تومانی عرضه شد و حدود ۱۰۰ تومان افزایش پیدا کرد./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار