دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

درگیری مرگبار بر سر انتشار عکس دختر جوان در شبکه‌های اجتماعی

انتشار عکسی از دختر جوان در شبکه‌های اجتماعی، درگیری هولناکی را رقم زدکه منجر به قتل ۲ مرد جوان شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دوم مرداد امسال در روستای پلنگی از توابع مرودشت در استان فارس درگیری هولناکی رخ داد. چند مرد جوان بر سر عکسی که در فضای مجازی منتشر شده بود با هم درگیر شده بودند که لحظاتی پس از آن، یکی از آنها با سلاح گرم اقدام به تیراندازی کرد و در جریان این تیراندازی ۲ مرد ۳۴ و ۳۶ ساله به‌قتل رسیدند.

با حضور پلیس در محل درگیری و بررسی‌های میدانی معلوم شد که درگیری زمانی شروع شد که مرد جوانی اقدام به انتشار عکس دختر جوانی از اقوامشان در فضای مجازی کرد. ۲ پسرعموی دختر که از انتشار این عکس عصبانی شده بودند به سراغ فردی رفتند که عکس را منتشر کرده بود و بر سر انتشار عکس با این فرد درگیر شدند. اما این درگیری در چشم بر هم زدنی به دیگر افراد فامیل از هر دوطرف نیز کشیده و تبدیل به یک دعوای دسته‌جمعی شد. وقتی این درگیری بالا گرفت، ناگهان یکی از افراد که مردی ۴۱ ساله بود، با سلاح گرم اقدام به تیراندازی کرد که بر اثر آن، هر دو پسرعموی دختر جوان هدف گلوله قرار گرفته و مجروح شدند. آنها پیش از انتقال به بیمارستان جانشان را از دست دادند و عامل تیراندازی نیز فرار کرد که با ورود پلیس به ماجرا، در ابتدا ۶ نفر از افراد حاضر در درگیری دستگیر شدند.

سرهنگ فرشید زینلی، فرمانده انتظامی مرودشت با بیان این خبر گفت: با دستگیری این افراد، قاتل که راهی جز تسلیم شدن نداشت در کمتر از ۳۰ ساعت پس از حادثه خود را به پلیس معرفی کرد.

به‌گفته وی، متهم اعتراف کرد که به‌دلیل اختلافات فامیلی دست به این جنایت زده و وی به همراه سایر متهمان دستگیر شده ودر اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار