کارلسون: هر دو حزب آمریکا دنبال براندازی در ایران بودند اما نتوانستند به صدا درآمدن آژیر خطر در بحرین؛ پدافند اردن فعال شد مرحله دوم محاصره صنعا علیه ریاض؛ سناریوهای تاریک برای بنادر سعودی انصارالله: یمن لقمه بزرگتر از دهان سعودی‌هاست/ عربستان تاوان خواهد داد ارسال کد اضطراری توسط «بوئینگ E-۳ سنتری» آمریکا بر فراز عربستان نیروهای مسلح یمن: دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار دادیم وقوع انفجار در اربیل در شمال عراق عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود جزئیات دیدار نتانیاهو و ترامپ هشدار منبع نظامی درباره تهدید ترامپ به زدن زیرساخت‌های ایران؛ زیرساخت‌ها، پل‌ها و تاسیسات انرژی آمریکا در منطقه هدف‌گیری می‌شود مواضع آمریکا در بحرین و اربیل هدف قرار گرفتند اعتراض ایران به رفتار نامتعارف دو دیپلمات فرانسوی اسرائیل: زهران ممدانی باید دستگیر شود خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد

جهاد اسلامی فلسطین شهادت فؤاد شکر را تبریک و تسلیت گفت

جهاد اسلامی فلسطین شهادت فؤاد شکر را تبریک و تسلیت گفت جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای شهادت «فؤاد شکر» از فرماندهان ارشد حزب‌الله لبنان و شماری از غیرنظامیان در حمله شب گذشته رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را تبریک و تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای، شهادت «فؤاد علی شکر» (السید محسن) یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله لبنان و شماری از غیرنظامیان در حمله شب گذشته رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را به «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان، نیرو‌های حزب‌الله و خانواده شهدای این حمله تبریک و تسلیت گفت.

همچنین جهاد اسلامی تاکید کرد که اطمینان دارد لبنان و مقاومت لبنان می‌توانند مانع از اقدامات دشمن صهیونیست بشوند و این ترور مقاومت و پایداری آن را در تمامی میدان‌ها تقویت خواهد کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: تاکید می‌کنیم که ما در کنار لبنان و ملت آن در رویارویی با هرگونه تجاوز صهیونیستی خواهیم ایستاد.

کمی پیش‌تر نیز حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای از شهادت «فؤاد شکر» (السید محسن) از اعضای ارشد حزب‌الله در حمله شب گذشته رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت خبر داد.

همچنین حزب‌الله لبنان بر پایبندی قطعی و عزم راسخ خود نسبت به ادامه جهاد تا آزادی سرزمین‌های اشغالی و مقدسات از چنگال رژیم غاصب صهیونیستی تاکید کرد.

علاوه بر این بر اساس این بیانیه موضع سیاسی حزب‌الله لبنان نسبت به این تعرض گناه‌آلود و جنایت بزرگ فردا در جریان تشییع این شهید بزرگوار از سوی «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان مشخص خواهد شد. / شهاب نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار