اختلال اینترنت در ایران طی ساعات اخیر؛ دسترسی محدود و ناپایدار توضیح فرماندار رباط کریم درباره دود اطراف پرند پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود

چرا یک خانواده هلندی ۹ سال در انبار خانه خود پنهان شده بودند؟

یک خانواده هلندی پس از ۹ سال حبس در خانه خود بالاخره پیدا شدند. البته این خانواده عجیب به شکل خودخواسته در انزوا به سر می‌بردند و تحت تهدید یا فشار بیرونی قرار نداشتند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 18
کد خبر: ۲۵۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر, طی دو روز اخیر، اخبار محبوس ماندن یک خانواده هلندی برای ۹ سال در خانه به شدت پر سر و صدا شد. اما سؤالی که برای بسیاری از افراد مطرح شد، این است که اساساً چرا این اتفاق رخ داده و خانواده مذکور به چه علت در انبار حبس بودند.

 

شاید باور نکردنی نباشد اما هدف اصلی این خانواده محافظت از خود در برابر پدیده آخرالزمان بوده است. درواقع مقامات پلیس اعلام کرده اند که برخی اعضای این خانواده هفت نفری علت محبوس شدن خود را در زیرزمین یک مزرعه زنده ماندن در دوره آخرالزمان عنوان کرده اند. جایی كه گفته می شود سال ها بوده "در انتظار پایان زمان" ماندند.

 

مقامات، مردی را که گمان می‌رود پدر خانواده باشد در کنار آنها شش فرزند بین 18 تا 25 سال در نزدیکی روستای روئینورولد در استان شمالی درنته یافتند. اما به نظر می رسد این مرد 58 ساله پدر واقعی این خانواده نیست. راجر دو گروت، شهردار محلی، در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: "من قبلاً هرگز به چیزی شبیه به این ندیده‌ام."

 

وی بیان کرد برخی از اعضای این خانواده فاقد شناسنامه و گواهی تولد رسمی هستند. شهردار افزود: بسیاری از سؤالات بدون جواب بوده و پلیس در حال بررسی "همه سناریوها" است. شاید برایتان سؤال باشد راز این خانواده مشکوک چگونه فاش شد. همه چیز از زمانی آغاز شد که پلیس به مردی حدود 25 ساله که گمان می رود بزرگ ترین پسر خانواده است، مشکوک شد و وی را دستگیر کرد. وی گفت که هرگز به مدرسه نرفته و بسیار گیج کننده به نظر می‌رسید و به شکلی کودکانه صحبت می‌کرد. و لباس های پاره ای بر تن داشت. سپس با راهنمایی او محل اختفای سایر اعضای خانواده مشخص شد.

منبع: انتخاب

ارسال نظر
آخرین اخبار