اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۵/۱۵ |برنت ۷۷ دلار و ۲۶ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۴۵ سنت معادل ۰.۵۹ درصد افزایش به ۷۷ دلار و ۲۶ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، نفت در روز دوشنبه در حدود پایین‌ترین رقم طی 8 ماه گذشته معامله می‌شود. ترس از رکود در آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف‌کننده نفت دنیا نگرانی در مورد افزایش تنش‌ها در خاورمیانه و تاثیر آن بر عرضه نفت منطقه را خنثی کرده است.

 

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 45 سنت معادل 0.59 درصد افزایش به 77 دلار و 26 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 40 سنت معادل 0.54 درصد افزایش 73 دلار و 92 سنت معامله می‌شود.

 

ادامه جنگ در غزه از قیمت نفت حمایت کرده است. رژیم صهیونیستی در حمله به دو مدرسه حداقل 30 نفر را در روز یکشنبه، یک روز پس از پایان بی‌نتیجه مذاکرات آتش‌بس در قاهره، به شهادت رساند.


رژیم صهیونیستی و آمریکا به دنبال ترور رهبر حماس در ایران و قول ایران و متحدانش برای انتقام، منتظر تشدید درگیری‌ها در منطقه هستند.


تحلیلگران عقیده دارند در صورت تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه صادرات نفت خام تحت تاثیر خواهد قرار خواهد گرفت.

 

علیرغم نگرانی در مورد تحولات خاورمیانه، نفت برنت و نفت آمریکا هر دو بیش از 3 درصد کاهش قیمت داشتند و در روز جمعه به پایین‌ترین رقم از ابتدای سال جاری میلادی رسیدند. هر دوی این شاخص‌های نفتی چهارمین هفته پیاپی کاهش قیمت را تجربه کرده‌اند که طولانی‌ترین روند افت قیمت آنها از ماه نوامبر بوده است.

 

ترس از رکود در آمریکا و تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تدریجی تولید از ماه اکتبر، قیمت نفت را پایین آورده است. بازارها انتظار داشتند این ائتلاف افزایش تولید خود را به تعویق بیندازد. تولید نفت اوپک در ماه ژوئیه علی رغم کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یافته است.

 

اطلاعات ضعیف اقتصادی از سراسر دنیا بر قیمت نفت تاثیر گذاشته است. این نگرانی وجود دارد که ضعف رشد اقتصاد دنیا مصرف سوخت را کاهش دهد.


اطلاعات اقتصادی آمریکا حاکی از رشد پایین اشتغال در این کشور در ماه گذشته میلادی بوده و تولید کارخانه‌ای در آمریکا، چین و اروپا به خاطر پایین آمدن تقاضا کاهش یافته است./ تسنیم

ارسال نظر