نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد

شکستی دیگر برای جانسون

در شکستی دیگر برای نخست وزیر انگلیس، مجلس عوام این انگلیس لحظاتی قبل به طرحی رای داد که به موجب آن تصویب توافق لندن با بروکسل در خصوص برگزیت فعلا متوقف می شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۲۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 19
کد خبر: ۲۵۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجلس عوام انگلیس عصر امروز شنبه صحنه برگزاری جلسه ای برای بررسی توافق جدید لندن با بروکسل در خصوص برگزیت بود. 

 

در این نشست، مجلس عوام به طرح «اصلاحیه توقف تصویب» رای داد که به موجب آن بررسی توافق انجام شده میان لندن و بروکسل فعلا متوقف می شود. 

 

پیش از برگزاری این نشست رئیس کمیسیون اروپا هشدار داده بود که در صورت عدم تصویب توافق جدید برگزیت در پارلمان انگلیس شرایط بسیار پیچیده خواهد شد.

 

نمایندگان مجلس عوام انگلیس امروز شنبه در نشست فوق‌العاده پارلمان، با اکثریت آراء به لایحه‌ای درباره تمدید مهلت برگزیت رای موافق دادند و به این ترتیب رای گیری درباره توافق جدید برگزیت به تاخیر افتاد.

 

در این رای گیری ۳۲۲ نماینده در مقابل ۳۰۶ نماینده دیگر به لایحه‌ای رای دادند که بر اساس آن دولت بایستی پیش از انجام رای گیری درباره توافق جدید برگزیت، لایحه‌ای را درباره چگونگی اجرای این توافق به رای بگذارد. به این ترتیب نمایندگانی که به دنبال برگزاری همه پرسی مجدد برگزیت هستند قادر خواهند بود تا اجرای توافق برگزیت را به نتیجه برگزاری دوباره همه پرسی جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا موکول کنند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار