پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد سازمان تعزیرات حکومتی: افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد

کمبود ۷۰ هزار مربی پرورشی و مشاور در مدارس کشور | تدبیر وزارت آموزش و پرورش برای کمبود نیروی انسانی

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال تحصیلی جدید مدارس کشور با کمبود ۷۰ هزار مربی پرورشی و مشاور روبرو است و نیازمند این تعداد معلم پرورشی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 11
کد خبر: ۲۵۴۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام محمد حسین پورثانی روز یکشنبه در حاشیه اختتامیه هفتمین جشنواره کتابخوانی کتاب نوش در شهرکرد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا افزود: امسال ۱۵ هزار مربی پرورشی و مشاور در قالب نومعلمان جذب آموزش و پرورش خواهد شد.

به گفته وی، در افق چهار ساله ۴۴ هزار نفر جذب حوزه پرورشی خواهد شد و کمبود نیرو در حوزه پرورشی کم خواهد شد.

وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی و منابع مالی در آموزش و پرورش و حوزه مشاوره و پرورشی گفت: امروز یکی از جدی‌ترین مشکلات در مدارس مساله برنامه درسی و پیوند برنامه آموزش و پرورشی است.

پورثانی افزود: برای نهادینه کردن حوزه پرورشی در مدارس باید مسائل پرورشی وارد متن اصلی آموزش و پرورش شود و این تلفیق بین آموزش و پرورش می‌تواند نسخه علاج این کمبود معلم پرورشی در مدارس باشد.

۱۵ هزار دانش‌آموز آماده سفر زیارتی پیاده‌روی اربعین

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: برای برگزاری مراسم پیاده‌روی اربعین پیش‌بینی شده امسال ۱۵ هزار دانش‌آموز به کربلا اعزام شود.

به گفته وی، برای این ایام در ۶ مرز کشور موکب‌های دانش‌آموزی فعال می‌شود و در هر پایگاه طرح تابستانی نیز طرح "هر مدرسه، یک موکب" در حال اجراست.

وی افزود: در ایام اربعین در کشور عراق نیز موکب‌های دانش‌آموزی پیش‌بینی شده و تولید محتوا از جمله سرود دانش‌آموزی تدارک دیده شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر