نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

پیام مهم یحیی السنوار به مصر و قطر و تعیین پیش شرط برای آتش بس

روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که رهبر حماس شب گذشته پیامی برای میانجی‌گران عربی ارسال کرده و برای مشارکت در مذاکرات پیش‌شرط تعیین کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 13
کد خبر: ۲۵۴۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال امروز در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت که یحیی السنوار رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس شب گذشته پیامی برای میانجی‌گران عرب (مصر و قطر) در خصوص مذاکرات ارسال کرده است.

به گفته این منابع، رهبر جدید حماس در این پیام گفته است که تنها در صورت توقف عملیات نظامی ارتش اشغالگر در غزه، تیم مذاکره کننده حماس حاضر است در مذاکرات حضور یابد.

منابع رسمی حماس یا مصر و قطر تاکنون واکنشی به خبر وال استریت ژورنال نشان نداده‌اند.

در این راستا جنبش حماس روز یکشنبه در واکنش به «بیانیه سه‌جانبه» مصر، قطر و آمریکا تأکید کرد که میانجی‌ها باید طرحی ارائه کنند که مبتنی بر مذاکرات قبلی باشد، نه اینکه مذاکرات جدیدی آغاز شود.

حماس از واسطه‌ها خواست که مفاد مورد توافق در مذاکرات دوم جولای (۱۲ تیر ماه) اجرایی شود. حماس همچنین تأکید کرد که آغاز دور‌های جدیدی از مذاکرات یا طرح پیشنهاد‌های تازه، فقط پوششی برای تجاوزگری‌های اسرائیل است.

سه کشور مصر، قطر و آمریکا در تاریخ ۱۳ مرداد از رژیم اسرائیل و حماس خواستند تا در تاریخ ۱۵ اوت (۲۵ مرداد) مذاکرات را در دوحه یا قاهره از سر بگیرند تا اختلاف‌های باقی مانده حل و فصل شود.

در این میان منابع عربی گفته‌اند که مذاکرات آتش‌بس غزه و توافق تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در دوحه قطر برگزار می‌شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار