ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دیدار حکیم و سید حسن خمینی/ رایزنی درباره مراسم میلیونی اربعین

دیدار حکیم و سید حسن خمینی/ رایزنی درباره مراسم میلیونی اربعین رئیس جریان حکمت ملی عراق عصر امروز با «سید حسن خمینی»، نوه امام خمینی (قدس سره) دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 19
کد خبر: ۲۵۴۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عمار حکیم، رئیس جریان حکمت ملی عراق عصر امروز با «سید حسن خمینی»، نوه امام خمینی (قدس سره) دیدار کرد.

در این دیدار که در بغداد با حضور هادی عامری، رئیس ائتلاف فتح در پارلمان عراق برگزار شد، حکیم ضمن خوشامدگویی به سید حسن خمینی، به سیره امام راحل و نقش آن در توجه و اهتمام به امت اسلامی اشاره کرد.

وی با اشاره به تحولات منطقه و تأثیر آن بر وضعیت امنیتی و روابط کشور‌های منطقه با یکدیگر، اهمیت روابط عراق و جمهوری اسلامی ایران را بیان کرد و گفت که مراسم اربعین، فرصتی برای ارتباط میان ملت‌های منطقه و جهان در مسیر امام حسین (ع)، نماد عزت و اصلاحات است.

رئیس جریان حکمت ملی عراق، از موضع ملت عراق در خدمت به زائران اربعین از داخل و خارج کشور تقدیر کرد و از رسانه‌ها خواست بر این تجمع میلیونی بزرگ در شرایط آب و هوایی و جغرافیایی سخت، تمرکز کنند.

حکیم در این دیدار بر اهمیت مقابله با چالش‌های فکری در جوامع اسلامی و اهمیت نقش نهاد‌های دینی و اجتماعی و حوزه‌های علمی در این مساله تاکید کرد.

وی مجدداً خواستار آتش بس در غزه به همراه امدادرسانی به آوارگان و بازگرداندن آنها به سرزمینشان و بازسازی غزه شد و از جامعه بین المللی خواست برای دستیابی به آتش بس جامع تلاش و مشارکت کنند.

رئیس جریان حکمت ملی عراق در پایان نسبت به تداوم جنگ و تلاش رژیم صهیونیستی برای گسترش آن و برهم زدن صلح و امنیت بین المللی هشدار داد./ مهر

کلمات کلیدی: عراق اربعین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار