تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

رئیس حزب النهضه در انتخابات تونس شرکت نمی کند

الغنوشی تصریح کرد که حزب النهضه در انتخابات گذشته (۲۰۱۴) بی‌طرف بود اما این بار رسما در انتخابات شرکت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «راشد الغنوشی» رئیس حزب النهضه روز شنبه‌ (دیروز) در سخنانی در مرکز مطالعات استراتژیک و دیپلماتیک «مستقل» با اشاره به اینکه این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری سال جاری شرکت می‌کند، گفت که خود وی شخصا تصمیمی برای نامزدی در انتخابات ندارد.

 

الغنوشی تصریح کرد که حزب النهضه هنوز نحوه مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری و اینکه فردی را از داخل حزب یا خارج از آن به عنوان نامزد انتخابات معرفی خواهد کرد، تعیین نکرده است.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، الغنوشی همچنین تصریح کرد که حزب النهضه در انتخابات گذشته (۲۰۱۴) بی‌طرف بود اما این بار رسما در انتخابات شرکت خواهد کرد.

 

وی افزود که اگر بزرگ‌ترین حزب کشور که دارای اکثریت کرسی‌های پارلمانی (۶۸ کرسی از مجموع ۲۱۷ کرسی) را در اختیار دارد در انتخابات شرکت نکند این امر به دموکراسی خدشه وارد می‌کند.

 

جنبش اسلام‌گرای «النهضه» در سال ۱۹۷۲ با نام «الجماعة الاسلامیه» تأسیس شد و پس از آن در سال ۱۹۸۹ به «حرکة النهضه» تغییر نام داد. موسسان این جنبش «راشد الغنوشی»، «عبدالفتاح مورو» و «المنصف بن سالم» بودند.

 

النهضه در دوره «الحبیب بورقیبه» و «زین العابدین بن علی» دو رئیس‌جمهور پیشین تونس در معرض سرکوب و ظلم قرار گرفته و تعدادی از رهبران آن زندانی شده و به مدت سالیان طولانی تبعید شدند اما پس از انقلاب سال ۲۰۱۱ و سرنگونی رژیم بن علی در ژانویه همان سال، این جنبش نیز وارد صحنه سیاسی تونس شد و به عنوان یک حزب سیاسی مشروعیت پیدا کرد و اکنون یکی از برجسته‌ترین احزاب سیاسی در تونس است.

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار