شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

رئیس حزب النهضه در انتخابات تونس شرکت نمی کند

الغنوشی تصریح کرد که حزب النهضه در انتخابات گذشته (۲۰۱۴) بی‌طرف بود اما این بار رسما در انتخابات شرکت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «راشد الغنوشی» رئیس حزب النهضه روز شنبه‌ (دیروز) در سخنانی در مرکز مطالعات استراتژیک و دیپلماتیک «مستقل» با اشاره به اینکه این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری سال جاری شرکت می‌کند، گفت که خود وی شخصا تصمیمی برای نامزدی در انتخابات ندارد.

 

الغنوشی تصریح کرد که حزب النهضه هنوز نحوه مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری و اینکه فردی را از داخل حزب یا خارج از آن به عنوان نامزد انتخابات معرفی خواهد کرد، تعیین نکرده است.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، الغنوشی همچنین تصریح کرد که حزب النهضه در انتخابات گذشته (۲۰۱۴) بی‌طرف بود اما این بار رسما در انتخابات شرکت خواهد کرد.

 

وی افزود که اگر بزرگ‌ترین حزب کشور که دارای اکثریت کرسی‌های پارلمانی (۶۸ کرسی از مجموع ۲۱۷ کرسی) را در اختیار دارد در انتخابات شرکت نکند این امر به دموکراسی خدشه وارد می‌کند.

 

جنبش اسلام‌گرای «النهضه» در سال ۱۹۷۲ با نام «الجماعة الاسلامیه» تأسیس شد و پس از آن در سال ۱۹۸۹ به «حرکة النهضه» تغییر نام داد. موسسان این جنبش «راشد الغنوشی»، «عبدالفتاح مورو» و «المنصف بن سالم» بودند.

 

النهضه در دوره «الحبیب بورقیبه» و «زین العابدین بن علی» دو رئیس‌جمهور پیشین تونس در معرض سرکوب و ظلم قرار گرفته و تعدادی از رهبران آن زندانی شده و به مدت سالیان طولانی تبعید شدند اما پس از انقلاب سال ۲۰۱۱ و سرنگونی رژیم بن علی در ژانویه همان سال، این جنبش نیز وارد صحنه سیاسی تونس شد و به عنوان یک حزب سیاسی مشروعیت پیدا کرد و اکنون یکی از برجسته‌ترین احزاب سیاسی در تونس است.

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر