فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب ۱۵۱ نفر در زلزله استانبول زخمی شدند

رئیس حزب النهضه در انتخابات تونس شرکت نمی کند

الغنوشی تصریح کرد که حزب النهضه در انتخابات گذشته (۲۰۱۴) بی‌طرف بود اما این بار رسما در انتخابات شرکت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «راشد الغنوشی» رئیس حزب النهضه روز شنبه‌ (دیروز) در سخنانی در مرکز مطالعات استراتژیک و دیپلماتیک «مستقل» با اشاره به اینکه این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری سال جاری شرکت می‌کند، گفت که خود وی شخصا تصمیمی برای نامزدی در انتخابات ندارد.

 

الغنوشی تصریح کرد که حزب النهضه هنوز نحوه مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری و اینکه فردی را از داخل حزب یا خارج از آن به عنوان نامزد انتخابات معرفی خواهد کرد، تعیین نکرده است.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، الغنوشی همچنین تصریح کرد که حزب النهضه در انتخابات گذشته (۲۰۱۴) بی‌طرف بود اما این بار رسما در انتخابات شرکت خواهد کرد.

 

وی افزود که اگر بزرگ‌ترین حزب کشور که دارای اکثریت کرسی‌های پارلمانی (۶۸ کرسی از مجموع ۲۱۷ کرسی) را در اختیار دارد در انتخابات شرکت نکند این امر به دموکراسی خدشه وارد می‌کند.

 

جنبش اسلام‌گرای «النهضه» در سال ۱۹۷۲ با نام «الجماعة الاسلامیه» تأسیس شد و پس از آن در سال ۱۹۸۹ به «حرکة النهضه» تغییر نام داد. موسسان این جنبش «راشد الغنوشی»، «عبدالفتاح مورو» و «المنصف بن سالم» بودند.

 

النهضه در دوره «الحبیب بورقیبه» و «زین العابدین بن علی» دو رئیس‌جمهور پیشین تونس در معرض سرکوب و ظلم قرار گرفته و تعدادی از رهبران آن زندانی شده و به مدت سالیان طولانی تبعید شدند اما پس از انقلاب سال ۲۰۱۱ و سرنگونی رژیم بن علی در ژانویه همان سال، این جنبش نیز وارد صحنه سیاسی تونس شد و به عنوان یک حزب سیاسی مشروعیت پیدا کرد و اکنون یکی از برجسته‌ترین احزاب سیاسی در تونس است.

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر