چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

کاظم جلالی در مصاحبه با راشا تودی: آمریکا تلاش می‌کند تا هر کسی را که مخالف منافعش باشد، بدنام کند

کاظم جلالی در مصاحبه با راشا تودی: آمریکا تلاش می‌کند تا هر کسی را که مخالف منافعش باشد، بدنام کند سفیر ایران در روسیه امروز در مصاحبه اختصاصی با «راشا تودی» تصریح کرد: آمریکا در راه‌اندازی جنگ‌های روانی ۲ روش دارد؛ یکی اتهام‌زنی و بدنام کردن و دیگری تحریم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 14
کد خبر: ۲۵۷۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «کاظم جلالی» سفیر ایران در روسیه امروز شنبه در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی «راشا تودی» تصریح کرد که آمریکا تلاش می‌کند تا هر کسی را که مخالف منافعش باشد، بدنام کند.

سفیر ایران در روسیه در این مصاحبه گفت: ایالات متحده در راه اندازی جنگ‌های روانی تازه کار نیست. آمریکایی‌ها ۲ روش دارند.

«کاظم جلالی» اضافه کرد: یکی از آنها روش روانی به شمار می‌آید که شامل اتهام‌زنی است. آنها سعی می‌کنند رسانه‌ها، کشورها، سازمان‌ها و گروه‌هایی را که به نفع واشنگتن عمل نمی‌کنند، متهم کنند. آنها سعی می‌کنند طرف مقابل را بدنام کنند.

وی ادامه داد: بخش دوم، تحریم است. ما ایرانی‌ها ۴۵ سال است که با این روش‌ها آشنا هستیم و می‌دانیم که آمریکایی‌ها به دروغ؛ متهم می‌کنند.

«جلالی» همچنین واشنگتن را به دلیل تلاش برای مقصر جلوه دادن رسانه‌های روسی به بهانه دخالت در فرایند انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا سرزنش کرد و افزود: هدف حضور رسانه‌ها شفاف سازی رویداد‌ها است، بنابراین خنده آور است که بگوییم رسانه‌ای در موضوعی دخالت کرده است. بدیهی است که رسانه‌ها باید حقایق را در مورد انتخابات، هر کشور و هر جامعه‌ای گزارش دهند.

این مقام ایران تأکید کرد: آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند هر کسی را بدنام کنند - رسانه‌ها، کشور‌ها و گروه‌هایی که از منافعشان دفاع نمی‌کنند. اما امروزه همه این ترفند آمریکایی‌ها را می‌دانند. آنها موفق نخواهند شد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار