سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

نبیه بری: لبنان به مفاد توافق درباره آتش بس و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ پایبند است

«نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان گفت که این کشور همچنان به توافق به دست آمده با «آموس هوکشتاین» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا درباره روند آتش بس با رژیم صهیونیستی و اجرای فوری قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل پایبند است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 30
کد خبر: ۲۵۸۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نبیه بری در گفتگو با روزنامه «الشرق الاوسط» گفت: من قبلا توافقی را درباره آتش بس با «سید حسن نصرالله» دبیرکل شهید حزب الله، مطرح کردم که درباره آن به توافق رسیدیم و توافق مذکور، همچنان به قوت خود باقی است.

رئیس پارلمان لبنان تأکید کرد: تماس‌ها با حزب الله، همچنان ادامه دارد و مواضع حزب الله با موضع ما درباره راه‌های برقراری آتش بس در لبنان، چندان متفاوت نیست.

این در حالی است که سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه گزارش داد: «یسرائیل کاتس» وزیر امور خارجه اسرائیل در پیامی به وزیران خارجه ۲۵ کشور جهان گفت که تل آویو مخالف آتش بس در لبنان است و خواهان این امر نیست.

او افزود: تنها راه دستیابی به یک توافق این است که حزب الله به شمال رودخانه لیطانی در جنوب لبنان منتقل شده و خلع سلاح شود.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: اجرای کامل مصوبات شورای امنیت درباره لبنان، راه آتش بس است.

کاتس در حالی این ادعا را مطرح کرد که رژیم اسرائیل در طول سالیان گذشته بار‌ها حریم هوایی و دریایی و زمینی لبنان و قطعنامه‌های بین المللی در این باره را نقض کرده است.

دولت لبنان نیز این موارد را به سازمان ملل و شورای امنیت ارجاع داده و از این رژیم شکایت کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی از یک هفته قبل حملات هوایی خود به مناطق گسترده‌ای از لبنان را شدت داد که تا کنون نیز همچنان ادامه دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار