غریب آبادی: نمی‌توان از خلع سلاح گفت و زرادخانه‌های اسرائیل را ندید لاوروف در مجمع عمومی سازمان ملل: ترور رهبر ایران و اعضای خانواده ایشان غیرقابل قبول است چرا پزشکیان با ترامپ دیدار مستقیم نکرد؟ اعتراض علنی عراقی‌ها به تصمیم دولت این کشور برای توقف پرواز‌های ایران عراقچی و هیات مذاکره‌کننده تا چهارشنبه در نیویورک می‌مانند ترامپ پیشنهاد آتش‌بس ایران را رد کرد انفجار انتحاری در پاکستان با ۱۱ کشته و ۳۰ زخمی آیا آمریکا و چین می‌توانند از «دام توسیدید» فرار کنند؟ وزیر خارجه اوکراین: دیدار با عراقچی مفید بود اردوغان: پیمان مکه علیه ایران نیست توقف فروش بلیت پروازهای عراق تا اطلاع ثانوی رد ادعاهای بی‌اساس دولت کلمبیا در رابطه با ایران سنای آمریکا قطعنامه پیشنهادی دموکرات‌ها برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ در قبال ایران را رد کرد عراقچی در دیدار وزیر خارجه انگلیس: سه کشور اروپایی باید پاسخگو باشند هشدار ریابکوف به انگلیس درباره عواقب تشدید تنش با روسیه عراقچی تاکنون با کدام مقامات دیدار کرده است؟

نبیه بری: لبنان به مفاد توافق درباره آتش بس و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ پایبند است

نبیه بری: لبنان به مفاد توافق درباره آتش بس و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ پایبند است «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان گفت که این کشور همچنان به توافق به دست آمده با «آموس هوکشتاین» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا درباره روند آتش بس با رژیم صهیونیستی و اجرای فوری قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل پایبند است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 30
کد خبر: ۲۵۸۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نبیه بری در گفتگو با روزنامه «الشرق الاوسط» گفت: من قبلا توافقی را درباره آتش بس با «سید حسن نصرالله» دبیرکل شهید حزب الله، مطرح کردم که درباره آن به توافق رسیدیم و توافق مذکور، همچنان به قوت خود باقی است.

رئیس پارلمان لبنان تأکید کرد: تماس‌ها با حزب الله، همچنان ادامه دارد و مواضع حزب الله با موضع ما درباره راه‌های برقراری آتش بس در لبنان، چندان متفاوت نیست.

این در حالی است که سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه گزارش داد: «یسرائیل کاتس» وزیر امور خارجه اسرائیل در پیامی به وزیران خارجه ۲۵ کشور جهان گفت که تل آویو مخالف آتش بس در لبنان است و خواهان این امر نیست.

او افزود: تنها راه دستیابی به یک توافق این است که حزب الله به شمال رودخانه لیطانی در جنوب لبنان منتقل شده و خلع سلاح شود.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: اجرای کامل مصوبات شورای امنیت درباره لبنان، راه آتش بس است.

کاتس در حالی این ادعا را مطرح کرد که رژیم اسرائیل در طول سالیان گذشته بار‌ها حریم هوایی و دریایی و زمینی لبنان و قطعنامه‌های بین المللی در این باره را نقض کرده است.

دولت لبنان نیز این موارد را به سازمان ملل و شورای امنیت ارجاع داده و از این رژیم شکایت کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی از یک هفته قبل حملات هوایی خود به مناطق گسترده‌ای از لبنان را شدت داد که تا کنون نیز همچنان ادامه دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار