مقاومت به دنبال صلح/ صهیونیسم در پی کشتار و جنایت-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند
سید رضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

مقاومت به دنبال صلح/ صهیونیسم در پی کشتار و جنایت

سید رضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه صهیونیست‌ها قائل به عمل به وعده‌های داده شده و پایبندی به مصوبات و مقررات بین المللی در زمینه آتش بس نیستند، گفت: در منطقه از سوی مقاومت بارها درباره آتش بس موقت مواضعی عنوان می‌شود که امیدوارکننده است، اما تجربه تجربه نشان می‌دهد نباید فرصتی برای تجدید قوا و حملات شدید بعدی فراهم کرد.
سید رضا صدرالحسینی؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 06
کد خبر: ۲۵۹۳۴۱

مقاومت به دنبال صلح/ صهیونیسم در پی کشتار و جنایت

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ علی لاریجانی، مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی با بیان اینکه منطقه در شرایط تعیین تکلیف قرار دارد و فرمانده‌ شرارت‌ها آمریکاست، گفت: باید تشخیص دهیم با کی طرفیم؟ به‌نظر نمی‌آید با رژیم صهیونیستی طرف باشیم. اتاق فرماندهی دشمن در منطقه دست آمریکا و رژیم صهیونیستی خط‌شکن است.
 
وی با دوگانه توصیف کردن رفتار آمریکا افزود: آمریکا خودش هزینه نمی‌دهد، تسلیحات می‌دهد، اما نیروهایش کشته نمی شوند. آشوب ایجاد می‌‎کند، اما نصیحتش به آرامش است. در حال حاضر ترجیح عقلای منطقه این است آتش‌بس شکل بگیرد. اگر راه دیپلماسی پیموده نشود، تا مدتی درگیری‌ها ادامه خواهد یافت تا دشمن بفهمد با زور ماجرا حل نمی‌شود.
 
در راستای تحرکات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران برای برقراری صلح و ثبات در منطقه و کاهش تنش، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان نیز به لبنان و سوریه سفر کرد. وی در دمشق گفت: تلاش برای آتش بس در لبنان و غزه و شرایط باید برای لبنانی ها و فلسطینیان قابل قبول باشد و سوریه و ایران از این تلاش ها حمایت خواهند کرد. ما همیشه نسبت به تحولات منطقه در رایزنی نزدیکی با دوستانمان در دولت سوریه بودیم. مهم ترین بحث روز آتش بس در لبنان و به ویژه غزه است. ابتکاراتی در این زمینه وجود دارد و رایزنی‌هایی انجام شده است که امیدواریم به نتیجه دست یابد.
 

در عملیات «طوفان الاقصی» که در آستانه یک سالگی آن قرار داریم، بنای آتش بس یک هفته ای نهاده شد، اما رژیم صهیونیستی در روز ششم، آتش جنگ را گشود

سید رضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه تمام راه های پیش روی رژیم صهیونیستی در پیمان شکنی و خلف وعده های مرتبط با آتش بس احتمالی باید به صورت دقیق بسته شود، به «راهبرد معاصر» گفت: موضوع آتش بس میان رژیم صهیونیستی و محور مقاومت به ویژه در غزه و لبنان از ماه های گذشته بارها مطرح شده، اما به نتیجه خاصی نرسیده است، زیرا صهیونیست ها قائل به عمل به وعده های داده شده و پایبندی به مصوبات و مقررات بین المللی نیستند.
 
وی افزود: گاهی اوقات در مناطق منازعه در ارتباط با آتش بس موقت مواضعی عنوان و سخنانی از سوی طرف ها گفته می شود که در وهله نخست امیدوارکننده است، اما به تجربه ثابت شده که در زمینه آتش بس نباید فرصتی برای طرف مقابل و تجدید قوا برای حملات شدید و مکرر فراهم کرد.
 
کارشناس مسائل بین‌الملل معتقد است: در موضوع مهم جنگ میان حزب الله و محور مقاومت با رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی و لبنان که در منطقه غرب آسیا شاهد هستیم، اگر آتش بس مطرح می شود، نیازمند در نظر گرفتن همه مراقبت‌ها و تمهیدات لازم به دلیل سابقه بسیار طولانی بدعهدی رژیم صهیونیستی نسبت به تعهداتش هستیم.
 
صدرالحسینی گفت: حتی در عملیات «طوفان الاقصی» که در آستانه یک سالگی آن قرار داریم، بنای آتش بس یک هفته ای نهاده شد، اما رژیم صهیونیستی در روز ششم، آتش جنگ را گشود و از آن روز تاکنون جنایت های خود را علیه مردم بی گناه و غیر نظامی فلسطین و لبنان ادامه می دهد و به هیچ عنوان متعهد به آتش بس نبوده است.
 
کارشناس مسائل بین‌الملل یادآور شد: برخی مقام های عربی و اروپایی درخواست ۲۱ روز آتش بس میان رژیم صهیونیستی و حماس و محور مقاومت را بیان کرده اند، با اینکه هر نوع درخواست آتش بسی مثبت است، اما در این زمینه باید به تعهدات و پشتیبانی‌های لازم در این رابطه به ویژه نسبت به رژیم صهیونیستی اطمینان حاصل شود.
 
وی توضیح داد: بعید نیست رژیم صهیونیستی حتی در دوره آتش بس، یعنی بعد از گذشت چند روز بار دیگر حملاتش را گسترش دهد. سازمان های بین المللی باید به حماس تضمین دهند در صورت شکسته شدن آتش بس جرائم سخت و سنگینی برای رژیم صهیونیستی یا هر یک از طرف های منازعه در نظر گرفته می شود؛ هرچند مشخص است رژیم صهیونیستی آتش بس را می شکند، زیرا سوابق رژیم صهیونیستی این ادعا را تأیید می کند.
 
صدرالحسینی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی همواره ناقض آتش بس بوده است. با توجه به تجهیزات، تسلیحات و حمایت‌هایی که آمریکا از رژیم صهیونیستی به عمل می آورد، رژیم صهیونیستی همواره آتش بس و معاهدات بین المللی را زیر پا گذاشته است، بنابراین دولت لبنان نیز با توجه به شناختی که از ماهیت رژیم صهیونیستی دارد، باید در زمینه آتش بس مراقبت های لازم را در دستور کار قرار دهد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده