سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

رسانه طالبان: داعش به دنبال بدنام کردن اسلام است

رسانه طالبان: داعش به دنبال بدنام کردن اسلام است یک رسانه نزدیک به طالبان نوشت اهداف داعش بدنام کردن اسلام، تضعیف و نابودی نظام اسلامی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 15
کد خبر: ۲۶۰۲۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «المرصاد» رسانه نزدیک به طالبان در مطلبی با انتقاد از داعش نوشت با برقراری امارت اسلامی در افغانستان، دیگر نیازی به فعالیت‌های گروه‌های اسلامگرا وجود ندارد.

در این مطلب آمده است: «اگر هدف این گروه خارجی، آوردن نظام اسلامی و خدمت به اسلام است، این کار که صورت گرفته است؛ نظام اسلامی کاملاً حاکم شده است، صدای مظلوم شنیده می‌شود، دست ظالم از ظلم کوتاه شده است و حمایت از داعیه برحق مردم مظلوم فلسطین آشکارا اعلام می‌شود».

المرصاد همچنین با اشاره با مبارزه طالبان با نیرو‌های خارجی در افغانستان افزود: پس از جهاد و مبارزه ۲۰ ساله، نظام کامل اسلامی در افغانستان استقرار یافته است؛ امنیت در سراسر کشور تأمین شده و احکام اسلامی بدون هیچ قید و شرطی اعمال می‌شود.

این رسانه افزود امر به‌معروف و نهی از منکر جریان دارد، نیرو‌های اشغالگر از کشور بیرون رانده شده‌اند و نهاد فاسدی به نام جمهوریت که تمام قوانین آن از غرب بود، نابود شده است؛ پس داعش در افغانستان بیشتر چه می‌خواهد؟!

المرصاد در ادامه نوشت: اهداف داعش متفاوت است؛ اهداف این گروه، بدنام کردن اسلام، تضعیف آن و نابودی نظام اسلامی است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha