هاآرتص مدعی دسترسی هکر‌های مرتبط با ایران به اطلاعات مهم سران تل‌آویو شد

یک رسانه صهیونیستی از دسترسی هکر‌های مرتبط با ایران به اطلاعات «مهم» سران رژیم صهیونیستی و انتشار آنها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 21
کد خبر: ۲۶۰۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه اسرائیلی مدعی دسترسی هکر‌های وابسته به «سرویس اطلاعاتی ایران» به ایمیل‌های مهم دست‌کم چهار مقام کنونی و پیشین رژیم صهیونیستی شده است.

طبق گزارش روزنامه هاآرتص چاپ فلسطین اشغالی، هکر‌ها درحال انتشار اطلاعات سران رژیم صهیونیستی، از جمله فهرست مخاطبین یک مقام ارشد این رژیم هستند.

به ادعای این نشریه، هکر‌ها به سرویس اطلاعاتی ایران وابسته هستند.

هاآرتص به نقل از یک منبع امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شد: «این حملات سایبری، بخشی از جنگ سایبری بین اسرائیل و ایران است. اکنون، جنگ روانی، تحقیر و ایجاد هرج و مرج بسیار رواج یافته‌تر از گذشته است.»

هاآرتص همچنین گزارش کرد که اطلاعات حساس مقامات مذکور در سایت «اختصاصی» هکر‌ها منتشر و لینک اطلاعات مقامات در کانالی در پیام‌رسان تلگرام قرار گرفته است.

چه کسانی هدف قرار گرفته‌اند؟

طبق ادعای این نشریه، هکر‌ها مقامات رژیم صهیونیستی را تهدید به انتشار اطلاعات «یائیر گولان» رئیس حزب کارگر رژیم صهیونیستی و «کمال پنحاسی» سخنگوی فارسی‌زبان رژیم صهیونیستی کرده‌اند.

این نشریه صهیونیستی در ادامه مطلب خود مجددا با استناد به کارشناسان صهیونیستی مدعی وابستگی این گروه از هکر‌ها به شبکه «جنگ سایبری» ایران شد و اعلام کرد: «هدف اصلی این گروه، تأثیرگذاری روی انتخابات و کارزار‌های مختلف است.»

هاآرتص به نقل از یک مقام امنیتی در اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی نوشت: «این گروه، یک سامانه برای تشدید حملات سایبری بسیار موفقیت آمیز خود برای تأثیرگذاری روی اقتصاد اسرائیل توسط جنگ روانی و ایجاد هراس است.»

حملات شدید پس از طوفان الاقصی

به اذعان این نشریه صهیونیستی، پس از عملیات طوفان‌الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی آماج حملات سایبری بی‌سابقه قرار گرفته و اطلاعات گسترده‌ای از جمله اطلاعات پایگاه تحقیقات هسته‌ای رژیم صهیونیستی در نقب به‌طور برخط فاش شده‌اند.

هاآرتص مجدد با طرح ادعای وابستگی این هکر‌ها به ایران، درباره نحوه عملکرد آنها گزارش کرد: «هکر‌ها پس از کسب اطلاعات گسترده، داده‌ها را به تحلیلگران منتقل و در صورت تشخیص بااهمیت بودن داده‌های هک شده، به عملیات مخفیانه خود ادامه می‌دهند. قربانیان از این عملیات آگاه نخواهند شد.»

در ادامه، این نشریه صهیونیستی با اشاره به ادعای کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور پیرامون هک شدن اطلاعات او توسط «هکر‌های وابسته به ایران»، مدعی ارتباط حملات سایبری صورت گرفته علیه مقامات رژیم صهیونیستی و ادعای ترامپ شد.

این ادعا درحالی است که ایران همواره اظهارات ترامپ و کارزار انتخاباتی او مبنی بر «خواست ایران برای تأثیرگذاری روی انتخابات آمریکا» را رد کرده و تاکنون سندی برای تأیید این ادعا منتشر نشده است.

شکست در اقدام علیه هکر‌ها

هاآرتص همچنین گزارش کرد که رژیم صهیونیستی درحال اتخاذ اقدامات قانونی برای حذف اطلاعات هک شده است، اما رژیم اشغالگر در «حذف اطلاعات موفق نبوده و پس از پاک شدن کانال‌های تلگرامی وابسته به هکرها، کانالی دیگر ایجاد می‌شود.»

تاکنون هویت هکر‌ها فاش نشده است، اما پیشتر گزارش شد که هکر‌های ناشناس با استفاده از ایمیل‌های فیشینگ که وانمود می‌کنند از سوی شرکت امنیت سایبری ESET است، تلاش کردند سازمان‌های رژیم صهیونیستی را با بدافزار نابودکننده فایل‌ها و داده‌ها آلوده کنند.

این ایمیل‌های مخرب که ظاهرا از سوی شرکت ESET ارسال شده اند، مدعی هستند دستگاه متعلق به دریافت‌کننده ایمیل، از سوی یک عامل تهدید تحت حمایتی دولتی، هدف قرار گرفته و در داخل ایمیل، یک فایل فشرده برای دانلود قرار دارد که ظاهرا در سرور‌های ESET میزبانی شده است و به کمک درباره احیا از حمله کمک می‌کند.

به نظر می‌رسد هکرها، فایل‌های مخرب را در سرور‌های ESET قرار داده اند که نشان می‌دهد آنها موفق شده اند دفاع‌های این شرکت را بشکنند.

شرکت امنیت سایبری ESET که در اسلواکی مستقر است، اعلام کرد از این واقعه سایبری که هفته گذشته بر شرکت همکارش در اسرائیل تاثیر گذاشت، مطلع شده است.

این ایمیل‌ها ظاهرا در هشتم اکتبر، یک روز پس از سالروز عملیات طوفان الاقصی ارسال شده بودند.

هنوز عامل این عملیات سایبری مشخص نیست، اما تاکتیک‌های آن، مشابه گروه هکری حامی فلسطینیان به نام «حنظله» است.

بر اساس گزارش ریکورد مدیا، این گروه در ژوئیه مسئولیت حمله‌ای را برعهده گرفت که در آن، خود را شرکت امنیت سایبری «کراود استرایک» جا زده بود و تلاش کرده بود بدافزار نابودکننده فایل‌ها و داده‌ها را در شبکه‌های اسرائیلی نصب کند. آنها همچنین گفته‌اند حملاتی به رادار‌های گنبد آهنین انجام داده‌اند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر