ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

دورهمی بزرگ نوجوانان در تهران با زاکانی

ویژه برنامه شب‌های آفتابی به میزبانی مسجد جامع ابوذر دارالمومنین تهران، با حضور علیرضا زاکانی شهردار پایتخت و صدها نوجوان مشتاق برای شرکت در این دورهمی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۶۱۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، اختتامیه برنامه شب‌های آفتابی طی دو روز متوالی و با اجرای ویژه برنامه‌ای متنوع فرهنگی، مذهبی همراه با روایتگری زاکانی شهردار تهران و برخی از چهره‌های شاخص مذهبی از دوران دفاع مقدس در این بخش از پایتخت برگزار شد.

 

مسابقات ورزشی و لیگ بازی‌های مهیج بچه‌های مسجدی، روایتگری سیره شهدا، کارگاه‌های متنوع چون اخلاق شو، مهارت‌های رفتاری، کلاس‌های چالش پرسش و پاسخ با حضور حجت الاسلام برمایی، اکران فیلم، مداحی و شعر سرایی، مناجات سحرگاهی تا برگزاری حلقه‌های معرفتی و شناختی و تقدیر از دانش آموزان برگزیده از جمله برنامه‌های به اجرا در آمده ویژه ۶۰۰ نوجوان دارالمومنین تهران در اختتامیه شب‌های آفتابی بود که با همراهی احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران و امیر شهرابی شهردار منطقه ۱۴ اجرا شد.

 

یادآور می‌شود: مراسم معنوی وداع شهروندان منطقه ۱۴ با پیکر پاک شهید گمنام از برنامه‌های شاخص بود که با حضور پرشور نوجوانان و شهروندان ولایت مدار در مسجد جامع ابوذر برگزار شد.

 

گفتنی است پیش از این مراسم اختتامیه ویژه برنامه شب‌های آفتابی در قالب اجرای صدها عنوان برنامه و اردوی فرهنگی، مذهبی و آموزشی در ۲۱ محله منطقه ۱۴ با حضور هزاران نوجوان دانش‌آموز این بخش از پایتخت با محوریت مساجد اجرا شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار