ده‌ها کشور خواستار توقف فروش سلاح به تل‌آویو شدند-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

ده‌ها کشور خواستار توقف فروش سلاح به تل‌آویو شدند

بیش از ۵۰ کشور به رهبری ترکیه از روسای سازمان ملل، شورای امنیت و مجمع عمومی خواستند اقدامات فوری را برای توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۶۲۱۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، بیش از ۵۰ کشور به رهبری ترکیه از روسای سازمان ملل در نامه‌ای به روسای شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل و «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل اعلام کردند دلایل منطقی درباره استفاده رژیم صهیونیستی از مواد و تجهیزات نظامی در جنگ علیه غزه و کرانه باختری وجود دارد.

 

این کشور‌ها به رهبری ترکیه تاکید کردند رژیم صهیونیستی قوانین بین‌المللی را به صورت مکرر در غزه و بقیه اراضی فلسطین و همچنین در لبنان و بقیه خاورمیانه نقض می‌کند.

 

در این نامه آمده است: آمار هولناک قربانیان غیرنظامی که بیشتر آنها زن و کودک هستند و به دلیل نقض مکرر قوانین بین‌المللی از سوی اسرائیل اتفاق می‌افتد، غیر قابل تحمل و غیر قابل قبول است. ما باید فورا برای توقف این بحران انسانی شدید و بی‌ثباتی منطقه‌ای که تهدیدی برای وقوع یک جنگ فراگیر در منطقه است، اقدامی اتخاذ کنیم.

 

طبق گزارش العربی الجدید، در این نامه از شورای امنیت خواسته شده آتش‌بس فوری را برای ممانعت از این فاجعه اعلام کرده و اقداماتی را برای اجرای قطعنامه‌های قبلی برای حمایت از غیرنظامیان و تضمین مجازات رژیم صهیونیستی و صدور یک درخواست واضح برای توقف انتقال سلاح به اراضی اشغالی اتخاذ کند.

 

به گفته منابع دیپلماتیک، ترکیه طرحی را در داخل سازمان ملل برای توقف فروش سلاح به رژیم صهونیستی مطرح کرده است که ۵۲ کشور و اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی آن را امضا کرده‌اند.

 

این نامه اول نوامبر به گوترش و انگلیس که ریاست شورای امنیت طی نوامبر را بر عهده دارد و رئیس مجمع عمومی سازمان ملل تحویل داده شده است.

 

ترکیه تاکید دارد که وظیفه قانونی و اخلاقی جامعه بین‌المللی این است که ارسال سلاح برای رژیم صهیونیستی را فورا برای مقابله با سیاست کشتار و جنگی که این رژیم در منطقه به ویژه در غزه به راه انداخته است، متوقف کند./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار