توقف موقت صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا / اعلام ضوابط جدید تا ۵۰ روز دیگر خانه‌های مناطق ۴ و ۵ تهران گران شد + جدول قیمت‌ها ۷۹۲۸ قطعه سکه تمام و ربع ضرب ۱۴۰۳ در حراج مرکز مبادله فروخته شد + قیمت جزئیات فروش محصولات سایپا و پارس خودرو ویژه دهه فجر واکنش سازمان برنامه و بودجه به افزایش یارانه‌ها توضیحات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران درباره طرح «وفاق مهر» معرفی بی وای دی سیل ۰۶ جی تی در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۳ + عکس افزایش باورنکردنی قیمت آیفون ۱۶ / رشد ۵۰ میلیونی قیمت‌ها پس از رجیستری + جدول قیمت وزیر راه: پیگیر برقراری پرواز پاریس هستیم/ ارتباط ایران ایر با لغو پرواز تهران - پاریس شایعه است بادنجان رکورددار گرانی خوراکی‌ها شد قیمت طلا، سکه و ارز امروز پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ + جدول  قیمت طلا آبشده نقدی، امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ واکنش سازمان هواپیمایی کشوری به لغو پرواز تهران-پاریس: فرانسه دلیل روشنی اعلام نکرده است قیمت دلار مبادله‌ای امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ مه‌گرفتگی پرواز‌های فرودگاه مشهد را متوقف کرد

در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چه گذشت؟

سخنگوی دولت در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به تشریح جزئیات جلسه یاد شده و تصمیم های اتخاذ شده در این باره پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 28
کد خبر: ۲۶۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی، صبح امروز با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، وزیران ارشاد، نیرو، مسکن، اقتصاد و دارایی، تعاون و کار و رفاه اجتماعی و همچنین معاون علمی رئیس‌جمهور، در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد. رئیس سازمان برنامه و بودجه به همراه چند تن از مدیران و معاونان وزرا از دیگر اعضای این جلسه بودند.

 

علی ربیعی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و در تشریح جزئیات نشست این ستاد، اظهار داشت: نخستین تصمیم در این جلسه در مورد سامانه سام در وزارت اقتصاد بود که هم اکنون با آدرس g۴b.ir در دسترس است. در این سامانه چند زیر سامانه پیش‌بینی شده که شکایات را دریافت و داوری می‌کند، مرکز مشاوره با نام سامانه یاور دارد و همچنین تمام اطلاعات مورد نیاز برای مجوزها و استعلامات کشور در این سامانه پیش بینی شده است.

 

وی افزود: اولین مصوبه این جلسه تکلیفی بود که به همه دستگاه‌ها ابلاغ شد تا تمام اقدامات مرتبط با کسب و کار خودشان را به صورت الکترونیکی در این سامانه پیش بینی کنند.

 

ربیعی ادامه داد: برای اینکه این امر رصد شود، تصمیم گرفته شد به طور فصلی مدیرانی که مکلف هستند، در هیات وزیران وضعیت دستگاه‌های زیر نظر خود را گزارش دهند.

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه تصمیم دیگر جلسه ستاد در خصوص مقررات زدایی در دستگاه‌‌های اجرایی بود، عنوان کرد: مقرر شد که هر وزراتخانه تا مدت مشخصی بخشنامه چگونگی مقررات زدایی را دنبال کند و گزارش خود را اعلام کند. همه وزرا و روسای دستگاه های اجرایی مکلف هستند که مقررات زدایی لازم را به صورت بخشنامه با هماهنگی مرکز ملی پایش ابلاغ کنند.

 

وی گفت: قرار شد مرکز ملی پایش رصد کند تا اگر دستگاه ها مقررات جدید وضع کردند، آن را به هیات دولت اعلام کند و آن مقررات به سرعت لغو شود. دستگاه هم مکلف شدند که اگر مقررات زایی جدید خواستند انجام دهند با مرکز هماهنگ باشند چراکه در صورت عدم هماهنگی آن مقررات لغو خواهد شد.

 

ربیعی با اشاره به دیگر مصوبات امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، تاکید کرد: در تصمیم دیگرمان سازمان اداری و استخدامی و وزارت اقتصاد قرار شد در زمینه فرآیندها با هم کار کنند؛ همچنین اختیارات و اعضای مرکز ملی پایش هم برای تقویت این مرکز مورد بحث قرار گرفت، پیشنهاد اصلاحی به مجلس رفته و قرار شد این پیشنهاد اصلاحی در مجلس برای تسریع پیگیری شود.

 

سخنگوی دولت در پایان تاکید کرد: بحث دیگر جلسه پیشنهادی برای دخیل کردن سایر قوا و همکاری بین قوا، نهادهای عمومی و بخش خصوصی برای مقررات زدایی است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده