کارمند سیا به اتهام به علت درز اطلاعات فوق محرمانه مرتبط با ایران بازداشت شد

منابع رسانه‌ای از بازداشت یک کارمند دولت آمریکا به اتهام درز اطلاعات محرمانه درباره حمله رژیم صهیونیستی به ایران خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 13
کد خبر: ۲۶۲۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اداره تحقیقات فدرال ایالات متحده «اف‌بی‌آی» بر اساس اسناد دادگاه و یک فرد آشنا با این پرونده، یک مرد را به اتهام افشای اطلاعات بسیار محرمانه آمریکا در مورد عملیات رژیم صهیونیستی بازداشت کرده است.

طبق اسناد دادگاه، «آصف دبلیو رحمان» پنجشنبه گذشته به نگهداری و درز عمدی اطلاعات دفاع ملی متهم شد.

او روز سه‌شنبه در کامبوج دستگیر شد و ابتدا در دادگاه گوام ظاهر خواهد شد، اگرچه وزارتخانه از یک قاضی فدرال خواسته است که او را برای محاکمه به ویرجینیا آمریکا منتقل کند.

به گفته یک منبع آگاه، رحمان توسط سیا استخدام شده بود. اسناد دادگاه هم نشان می‌دهد که او توسط دولت ایالات متحده استخدام شده است.

پیش از اقدام تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی به ایران در ۲۶ اکتبر، رسانه‌های آمریکایی از درز ۲ سند اطلاعاتی محرمانه آمریکایی درباره تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی خبر دادند.

این ۲ سند ابتدا روز جمعه از طریق یک کانال تلگرامی منتشر شد و گزارش‌ها حاکی از آن است که یک منبع در جامعه اطلاعاتی آمریکا و وزارت دفاع ایالات متحده افشا شده است. به ادعای این اسناد، رژیم صهیونیستی در حال جابه‌جایی تجهیزات نظامی خود برای انجام یک حمله نظامی در پاسخ به حمله موشکی بالستیک ایران در اول اکتبر بوده است.

در آن هنگام، پایگاه خبری «آکسیوس» گزارش کرد که گروه یا رسانه افشا کننده این اطلاعات برای مقامات آمریکایی «اهمیتی ندارد»، بلکه نگرانی اصلی آنها «چگونگی درز این اطلاعات محرمانه است.»

یک مقام آمریکایی که هویت او فاش نشده بود به این پایگاه گفت که «تحت هر شرایطی، نشر این اطلاعات محرمانه، نگران کننده است. این تحول، می‌تواند نشان دهنده درز اطلاعاتی گسترده در محرمانه‌ترین ساختار اطلاعاتی آمریکا باشد.»

در اوایل ماه جاری نیز، روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» گزارش داد اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف. بی. آی) تحقیقاتی را درباره انتشار غیرمجاز اسناد فوق‌محرمانه درباره واکنش رژیم صهیونیستی به حمله موشکی اخیر ایران به سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده است.

به گزارش رسانه‌های آمریکایی، به‌اشتراک‌گذاری این اسناد فوق‌محرمانه تنها در میان پنج کشور موسوم به «پنج چشم» مجاز بوده است، یعنی ایالات متحده، انگلیس، کانادا، نیوزیلند و استرالیا./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر