صدای آمریکا متوقف شد حمله توپخانه‌ای و پهپادی قسد به مواضع ارتش جولانی تحریم جدید آمریکا علیه ایران ریزش داربست در کلیسای اتیوپی؛ ۳۶ کشته و ۲۰۰ زخمی تاکنون اوربان: یک اشتباه کوچک می‌تواند به وقوع جنگ جهانی سوم بیانجامد استقبال بغداد از طرح ترامپ درباره غزه اینترنت افغانستان پس از ۴۸ ساعت وصل شد واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته انتصاب «دیوید زینی» به‌عنوان رئیس جدید شاباک ترامپ: روسیه با فرستادن زیردریایی هسته‌ای ما را تهدید کرده است حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق یمن جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، اوکراین و غزه عراقچی در گفت‌و‌گو با سی ان ان: اینکه مذاکره بن‌بست محض است، برای ما مسجل شد؛ آخرین ملاقات را با موضوع اسنپ‌بک خواهم داشت حزب‌الله: فعال‌سازی مکانیسم ماشه نشانگر تبانی بین آمریکا و تروئیکای اروپایی است سر‌های بُریده خوک در پاریس؛ پلیس ۱۱ مظنون را بازداشت کرد/ ماجرا چه بود؟

وال‌استریت ژورنال: ترامپ طرح آتش‌بس اسرائیل و حزب‌الله را امضا کرد

یک نشریه آمریکایی اعلام کرد که رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در دیدار با وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی، طرح پیشنهادی آتش‌بس بین این رژیم و حزب‌الله لبنان را امضا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 15
کد خبر: ۲۶۳۱۳۰
وال‌استریت ژورنال: ترامپ طرح آتش‌بس اسرائیل و حزب‌الله را امضا کرد

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از تایمز اسرائیل، نشریه وال‌استریت‌ژورنال اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در دیدار روز یکشنبه با «ران دِرمر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی، طرح پیشنهادی آتش‌بس بین حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی را امضا کرد.

به نوشته وال‌استریت ژورنال، چراغ سبز ترامپ به این طرح پیشنهادی پس از گزارش‌دهی ران درمر درباره اوضاع در لبنان انجام شد و ترامپ ابرازی امیدواری کرد که این طرح آتش‌بس پیش از مراسم تحلیف و ورود رسمی او به کاخ سفید در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ (اول بهمن) اجرایی شود.

وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی همچنین «جرد کوشنر» با داماد ترامپ و مشاور ارشد سابق او که قرار نیست در دولت بعدی نقشی ایفا کند و همچنین مقامات دولت جو بایدن دیدار و گفتگو کرد.

این گزارش وال‌استریت ژورنال پس از آن منتشر می‌شود که پیش از این اعلام شده بود که سفیر آمریکا در لبنان روز پنجشنبه پیش نویس طرح پیشنهادی برای توافق آتش بس را به نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان ارائه کرده است.

دیروز پنج‌شنبه نیز روزنامه واشنگتن پست آمریکا به نقل از مقامات اسرائیلی فاش کرد: اسرائیل یک طرح آتش‌بس در لبنان را به عنوان هدیه رئیس جمهوری ترامپ برای وی آماده می‌کند.

این روزنامه به نقل از یک مقام اسرائیلی دیگر نیز نوشت: اسرائیل در ژانویه آینده (دی / بهمن) و زمان تحلیف ریاست جمهوری در آمریکا، هدیه‌ای به ترامپ خواهد داد که شامل توافق درخصوص لبنان خواهد بود.

واشنگتن پست به نقل از مقامات اسرائیلی اعلام کرد: مذاکرات در محل اقامت ترامپ انجام شده و محور این مذاکرات، پیشنهاد اسرائیل برای آتش‌بس در لبنان بوده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات اسرائیلی فاش کرد: پیشنهاد اسرائیل برای آتش‌بس در لبنان شامل همکاری کشور‌های غربی و روسیه خواهد بود.

واشنگتن پست به نقل از یک مقام نظامی اسرائیلی نیز نوشت: اگر مذاکره برای آتش‌بس در لبنان ناکام بماند، نقشه‌هایی در دست انجام است مبنی بر این که عملیات زمینی اسرائیل در لبنان شدت گیرد.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات اسرائیلی مدعی شد: شرط توافق آتش‌بس در لبنان، مستلزم عقب نشینی حزب الله به منطقه پشت رود لیطانی است.

واشنگتن پست به نقل از یک مقام دیگر اسرائیلی نوشت: طبق این توافق، در مرحله نخست، ارتش لبنان به مدت ۶۰ روز، کنترل منطقه مرزی با اسرائیل را با نظارت آمریکا و انگلیس به دست خواهد گرفت./ مهر 

کلمات کلیدی: ترامپ آتش بس
مطالب مرتبط
ارسال نظر