آلمانی‌ها خواستار اخراج ترکیه از ناتو هستند-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

آلمانی‌ها خواستار اخراج ترکیه از ناتو هستند

نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می‌دهد که اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی به دلیل حملات ترکیه به شمال سوریه خواستار فشارهای بیشتر بر آنکارا و اخراج این کشور از ائتلاف نظامی ناتو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 29
کد خبر: ۲۶۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می دهد که اکثریت قریب به اتفاق شهروندان آلمانی به دلیل حملات ترکیه به شمال سوریه خواستار اخراج این کشور از ائتلاف نظامی ناتو هستند.

 

این نظر سنجی که توسط انستیتو "یوگو" و به سفارش خبرگزاری آلمان انجام شده است نشان می دهد که 58 درصد شهروندان آلمانی خواستار خروج ترکیه از ناتو و تنها 18 درصد با این دیدگاه مخالفند.

 

بر این اساس اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی خواستار موضع سختگیرانه تر دولت آلمان علیه آنکارا هستند. 61 درصد شهروندان آلمانی خواستار تحریم های اقتصادی علیه ترکیه و 69 درصد هم خواستار توقف کامل صادرات تسلیحات به این کشور هستند.

 

بعد از شروع حملات ترکیه به شمال سوریه دولت آلمان صادرات تسلیحات به این کشور را محدود کرد.

 

اخراج ترکیه از ناتو هم روندی بسیار پیچیده و غیر قابل تحقق به نظر می رسد چرا که این مسئله در معاهده ناتو مربوط به سال 1949  پیش بینی نشده است. به همین دلیل این معاهده باید ابتدا با موافقت و تصویب همه کشورهای عضو این ائتلاف نظامی تغییر داده شود. در این میان بخصوص حزب چپ آلمان خواستار اخراج ترکیه از ائتلاف نظامی ناتو است.

 

رئیس فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان هم عضویت ترکیه در ائتلاف نظامی ناتو را زیر سوال قرار داده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر