اظهارات جدید میرسلیم درباره استانی شدن انتخابات-راهبرد معاصر
مصطفی پورمحمدی: دو قاضی، هدفدار ترور شدند سرلشکر سلامی: می‌توانیم در دریا‌ها مقابل دشمنان کوچک و بزرگ هماوردی پیروزمندانه داشته باشیم پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی درپی درگذشت حجت‌الاسلام سقای بی‌ریا پیام تسلیت رهبری در پی ترور قاضی رازینی و مقیسه رونمایی از شهر شناوری نیروی دریایی سپاه با حضور سرلشکر سلامی  واکنش فرماندار «صحنه» به پرواز ۲ جنگنده: رزمایش کشوری بوده است واکنش پزشکیان به ترور قاضی مقیسه و رازینی برگزاری نشست سرا قوا به میزبانی رئیس جمهور جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه

اظهارات جدید میرسلیم درباره استانی شدن انتخابات

این طرح ممکن است دربرگیرنده منافع برخى نمایندگان باشد اما در مجموع به ضرر مردم سالارى دینى تشخیص داده شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛مصطفی میرسلیم  عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  با اشاره به طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی که  کلیات آن در روزهای اخیر از سوی نمایندگان مجلس به تصویب رسیده است، گفت: علی‌رغم اینکه  قانون انتخابات در چهل سال اخیر سه بار به کلی تغییر کرده و دهها بار نیز اصلاح شده ولى همچنان  داراى اشکالات متعددى است.

 

وی افزود: براى برطرف کردن این اشکالات، لازم است که  شوراى نگهبان،  مجلس شوراى اسلامى و وزارت کشور  با اتکا بر سیاستهاى کلى ابلاغى در شهریور ١٣٩٥، با یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: آنچه اخیرا تحت عنوان استانی شدن انتخابات از سوی برخی نمایندگان مجلس مطرح شده،  منطبق بر سیاستهاى کلى نظام نیست و بعید است بدون اعمال  تغییرات  اساسى به تصویب نهایی رسیده و تبدیل به قانون شود.

 

میرسلیم با بیان اینکه  بحث استانی شدن انتخابات پیش از این در قالب پیشنهاد در صحن  مجمع تشخیص مطرح و رد شده است، گفت: این طرح ممکن است دربرگیرنده منافع برخى نمایندگان باشد اما در مجموع به ضرر مردم سالارى دینى تشخیص داده شد.

 

وی در پاسخ به این سوال که تبدیل این طرح به قانون آیا می‌تواند در افزایش سطح کیفی نمایندگان تاثیرگذار باشد؟ تصریح کرد: راه بهبود کیفیت فعالیت‌هاى مجلس در اجراى پیشنهادهایى نیست که موجب کاهش سطح مشارکت و رغبت مردم برای حضور در انتخابات شود. براى انتخابات مجلس منطقى‌ترین راه‌حل، تعریف حوزه‌هایى است که از هر کدام یک نفر نماینده با کسب رأى اکثریت مطلق به مجلس راه یابند.  

 

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه ادامه داد: در حال حاضر حوزه‌هایى با بیش از چندین نماینده داریم که با کسب 25 درصد؜ آرای مردمی به مجلس راه مى‌یابند. به بیان دقیق‌تر مجلس ما از پشتوانه آرای اکثریت مردم به طور کامل برخوردار نیست. 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار