صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

وزیر رفاه: کسی را برای حذف یارانه به سازمان هدفمندی معرفی نکرده‌ایم/مشکل اتمام زمان بیمه تکمیلی بازنشستگان حل شد

وزیر رفاه: کسی را برای حذف یارانه به سازمان هدفمندی معرفی نکرده‌ایم/مشکل اتمام زمان بیمه تکمیلی بازنشستگان حل شد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه زمان بیمه تکمیلی بازنشستگان دیروز تمام شد گفت: دیشب با بیمه مربوطه و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی صحبت شده که موضوع همان دیشب حل شد و قرارداد جدید به زودی منعقد می‌شود لذا مشکلی برای بازنشستگان ایجاد نمی‌شود چرا که مشکل حل شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد میدری در نشست مسولان بسیج دانشجویی پیرامون مسایل اساسی کشور همچنین در مورد عدم پرداخت یارانه‌ها نیز گفت: سازمان هدفمندی در جریان است و ما برای حذف، کسی را به سازمان هدفمندی معرفی نکردیم و ظرف یک الی دو روز مشکل حل می‌شود.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری صراحتا فرمودند که بسیح یک تفکر و فرهنگ است گفت: بسیج یعنی فرهنگ "خسته" نشناختن در کمک مومنانه و فرهنگ منتظر نماندن است و این فرهنگ در همه محیط‌ها کارآمد و کیمیای سعادت حل مسائل ایران، این فرهنگ است.

«از جیب دیگری بردارم و در جیب خودم بگذارم» عدالت نیست

وی با بیان اینکه ما اگر با تبعیض، ناکارآمدیُ رکود، ناترازی آب و برق و. روبرو هستیم در اثر نگاه کوتاه مدت و مقطعی به مسایل است اظهار کرد: فرهنگ محدود نفع طلبی سبب شده که ما با این شرایط روبرو شدیم و یا به تعبیر مثبت، آخر بخواهیم مشکلات کاهش پیدا کند تا بتوانیم بسیاری از مسایل را حل کنیم که باید این فرهنگ بی‌توقع و بی تظاهر خدمت کردن را تسری دهیم و حامل و عامل این فرهنگ باشیم ولی مسئله اصلی ایران همین ترویح فرهنگ بسیحی در همه حوزه‌ها است و این فرهنگ دگرخواهی و بدون توقع به کشور فکر کردن موجب حل بسیاری از مشکلات می‌شود.

میدری با اشاره به اینکه من تفسیر خودم را از عدالت می‌گویم و به نظر من عدالت جمع بین برابری و کارآیی است اظهار کرد: اگر شما بتوانید بگویید که چگونه نابرابری را کاهش دهید و تولید را افزایش دهید آن موقع توانستید عدالت را محقق کنید وگرنه «از جیب دیگری بردارم و در جیب خودم بگذارم» عدالت نیست و یک توزیع درآمد ساده است؛ بعضی جا‌ها درست و برخی دیگر نادرست است.

انتقاد وزیر رفاه از شرایط بازنشستگی در ایران

میدری در ادامه با تاکید بر اینکه در مورد صندوق‌های بازنشستگی باید خیلی صحبت کنیم چراکه در ایران از مسائلی که به دنبال برابری بودیم ولی کارآیی را در نظر نمی‌گرفتیم صندوق‌های بازنشستگی بود گفت: درکشور‌های دیگر کار ندارند که شما ۳۰ سال کار می‌کنید بلکه می‌گوید باید ۶۰ سال سن داشته باشید و در هنگام بازنشستگی اگر ۴۰ سال کار کرده باشید چهل سی‌ام به شما می‌دهند، اما در ایران افراد با ۲۰ سال یا ۲۵ سال بازنشسته شده‌اند؛ تقریبا ۹۵ درصد بازنشسته‌ها زیر ۶۰ سال بازنشسته شدند. از سوی دیگر دولت پول نمی‌دهد که سبب شده تا این صندوق‌ها در همه دنیا به بحران بدل شوند و شما می‌بینید که در کشور‌های مختلف از تمام ذخایر خود استفاده می‌کنند تا فقط برای بازنشستگان کاری انجام دهند.

وی با بیان اینکه میانگین سن بازنشستگی در صندوق بازنشستگی کشوری ۵۲ سال و در نیرو‌های مسلح ۴۵ سال و در صندوق فولاد ۴۰ سال است افزود: افراد با این سن بازنشسته می‌شوند و تا دو نسل و گاهی تحت شرایطی تا سه نسل می‌توانند بازنشستگی بگیرند و این مثل سیاست‌های آب ما بود یعنی آب را به گونه‌ای توزیع کردند که دشت‌ها فرو نشسته است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار