قیمت جدید سایپا ۱۵۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات افزایش قیمت کارخانه‌ای واکنش ایرانسل به ابهام درباره مصرف اینترنت حذف کارت سوخت جایگاه داران بازنگری می‌شود؟ / ادامه مخالفت‌ها با افزایش نرخ بنزین فوری/ زمان ساماندهی نیرو‌های شرکتی قطعی شد / جزئیات جدید از نحوه اجرای تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی شارژ کالابرگ جدید از ۱۵ مرداد؛ کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ کی شارژ می‌شود؟ قیمت طلا امروز دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ + جدول وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی تا عید پرداخت می‌شود

معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی تا عید پرداخت می‌شود رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی گفت: میزان معوقات متناسب سازی از ابتدای سال محاسبه شده و پس از کسر مبالغ علی الحساب، تا شب عید واریز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 28
کد خبر: ۲۶۴۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسدی رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته اظهار کرد: پس از مدت‌ها بحث و تبادل نظر در خصوص اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بالاخره مبالغ متناسب‌سازی در دولت چهاردهم محقق شد و همراه با حقوق آبان ماه به حساب بازنشستگان واریز شد.

وی افزود:، اما فیش‌های حقوقی برخی بازنشستگان از واریز مبالغی کمتر از ۵۰۰ هزار تومان حکایت می‌کرد. این در حالی بود که گمانه زنی‌ها پیش از اجرای این قانون از مبالغی در حدود ۱ میلیون تا ۲ میلیون حکایت می‌کرد. این مبالغ بعد از یک سال گفت و شنود در خصوص اجرای متناسب‌سازی نشان می‌داد که وعده وعید‌ها هیاهو برای هیچ بوده است.

اسدی گفت: قانون مجلس برای بازنشسته‌های حداقل بگیر چیزی در نظر نگرفته بود، اما با پیگیری‌ها و همکاری وزارت تعاون مبلغ ده درصد حداقل حقوق یعنی به میزان ۷۱۶ هزار تومان دریافت کردند و برای کسی کمتر از این میزان واریز نشده است.

وی ادامه داد: اگر می‌بینید کسانی اظهار می‌کنند که در فیش حقوقی آنها ۵۰۰ هزار تومان تحت عنوان متناسب سازی قید شده است به این دلیل است که ما به التفاوت آن تا مبلغ ۷۱۶ هزار تومان تحت عنوان افزایش قدرت خرید به صورت جداگانه درج شده که در زیر جدول فیش حقوقی قابل مشاهده است.

رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته در خصوص برخی از این مبالغ خرد واریزی هم اظهار کرد: عده‌ای هم هستند که اصلاً بازنشسته نیستند و ذیل بخشنامه تعیین تکلیف قرار می‌گیرند. مثلاً فردی با ۱۰ سال سابقه کار و بیمه‌پردازی مبلغ کمی به عنوان مستمری می‌گیرد. برای این افراد ۱۰ درصد کل دریافتی واریز شده است.

وی افزود: بنابراین هیچ غیر حداقل بگیر یا حداقل بگیری کمتر از ۷۱۶ هزار تومان دریافت نکرده است.

اسدی در ادامه با اشاره به معوقات بازنشستگان که باید از ابتدای سال ۱۴۰۳ محاسبه و پرداخت شود بیان کرد: هنوز معوقات محاسبه نشده، اما تا عید باید پرداخت شود. از این رو باید برای زمان پرداخت آن تصمیم‌گیری کنیم.

وی همچنین تاکید کرد: پس از محاسبه میزان معوقات هر بازنشسته‌ای هر مبلغی به عنوان علی الحساب گرفته باشد با محاسبه مبلغ دریافتی در آبان ماه و ۳ میلیون علی الحساب از کل معوقاتی که به آنها تعلق می‌گیرد کسر شده و اگر طلبکار باشد تا شب عید پرداخت خواهد شد و اگر بدهکار شود نیز کسر می‌شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار داغ