پزشکیان: هرکس بهتر، عادلانه‌تر و کم‌هزینه‌تر عمل کند و رضایت مردم را جلب کند، حق با اوست اعلام مهلت قانونی امکان تغییر حوزه انتخابیه نامزد‌های شورا‌ها در تهران سوءقصد مسلحانه به نماینده سابق مجلس افغانستان در کرج انهدام شبکه تروریستی عاملان شهادت مأموران ایست و بازرسی فهرج و بازداشت ۸ نفر تازه‌ترین خبرها از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / از کارشکنی لابی‌ها تا موافقت دیوان محاسبات با تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی واکنش تند رئیس مجلس به اظهارات ترامپ ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به برگزاری تجمعات اخیر در دانشگاه‌ها دفتر حسن روحانی گزارش فیگارو را تکذیب کرد فرمانده جدید تیپ نیرو‌های ویژه صابرین منصوب شد/ سردار محمد حسینی کیست؟ اقدام مضحک مزدوران منافقین در تهران رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ نیروی زمینی سپاه برگزار شد عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود

پژمانفر خطاب به روحانی: علت حمله به ارکان نظام به جای پاسخ‌گویی چیست؟

نماینده مردم مشهد در تذکری به رئیس‌جمهور عنوان کرد چرا به جای پاسخ‌گویی در مورد عملکرد دولت دوازدهم و حل مشکلات معیشتی مردم به فرافکنی و حمله به ارکان نظام می‌پردازید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 03
کد خبر: ۲۶۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت‌الاسلام نصرا‌لله پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در تذکری به رئیس‌جمهور عنوان کرد که چرا مصوبه مجلس در رابطه با اختصاص 3 درصد از ظرفیت و سهمیه جذب دستگاه‌های اجرایی به نابینایان و معلولان اجرایی نمی‌شود.

 

متن کامل تذکر نماینده مشهد به رئیس‌جمهور به شرح زیر است:

خلاصه تذکر: چرا علی‌رغم تصویب مجلس برای اختصاص سه درصد ظرفیت و سهمیه جذب دستگاه‌های اجرایی در قالب قانون حمایت از نابینایان و سایر معلولان، این مهم بطور کامل اجرا نمی‌شود؟ و ما شاهد بیکاری نابینایان و معلولان عزیز کشورمان هستیم.

 

شرح تذکر:

علی‌رغم تصویب مجلس برای اختصاص سه درصد ظرفیت و سهمیه جذب دستگاه‌های اجرایی در قالب قانون حمایت از معلولان این مهم بطور کامل اجرا نمی‌شود، و ما شاهد بیکاری نابینایان و معلولان عزیز کشورمان هستیم.

 

علاوه بر این دستگاه‌های اجرایی و کارفرمایان تمایل زیادی نسبت به به‌کارگیری معلولان ندارند در صورتی که می‌توان گفت، معلولیت در فاصله یک قدمی هر فردی است.

 

بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، یک پنجم جمعیت هر کشوری را معلولان تشکیل می‌دهند و در کشورهای توسعه یافته به غیر از جامعه معلولان جسمی، حرکتی، عقب‌ماندگان ذهنی، نابینایان و ناشنوایان، کسانی که مشکل بیماری داخلی مانند قلب، کلیه و … دارند در زمره معلولان محسوب می‌شوند در حالی‌که در ایران این گونه نیست.

 

وی همچنین در تذکر دیگری به رئیس‌جمهور عنوان کرد که چرا به جای پاسخگویی در مورد عملکرد دولت یازدهم و حل مشکلات معیشتی مردم، به دنبال حمله به ارکان نظام هستید.

 

متن کامل این تذکر به شرح زیر است:

خلاصه تذکر: چرا رئیس‌جمهور به جای پاسخگویی در خصوص عملکرد دولت یازدهم در امر معیشت مردم، به دنبال فرافکنی و حمله به ارکان نظام است و برخلاف اصل 99 قانون اساسی حمله به شورای نگهبان را در دستور کار خود قرار داده است؟

 

شرح تذکر:
۱- آقای روحانی به عنوان یک حقوقدان به خوبی می‌دانند که هرگاه سخن از تاسیس یک تشکیلات در میان است، پای شرایط کسانی که قرار است عضو آن تشکیلات باشند هم به میان کشیده می‌شود؛ بنابراین الزاماً باید کسانی باشند تا انطباق خصوصیات داوطلبان حضور در آن تشکیلات را با شرایطی که برای آن در نظر گرفته شده است بررسی کرده و نظر مثبت یا منفی خود را اعلام کنند. این نکته از بدیهی‌ترین و ابتدایی‌ترین مبانی و اصول علم حقوق است و بسیار بعید به نظر می‌رسد که رئیس‌جمهور محترم از آن بی‌خبر باشند!

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار