اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

امامعلی رحمان: به همکاری‌ها با ایران علاقه‌مندیم/ پزشکیان: در تمام زمینه‌ها می‌توانیم روابط خود را قوی‌تر کنیم

امامعلی رحمان: به همکاری‌ها با ایران علاقه‌مندیم/ پزشکیان: در تمام زمینه‌ها می‌توانیم روابط خود را قوی‌تر کنیم رئیس جمهور کشورمان در دیدار با رئیس جمهور تاجیکستان تاکید کرد: روابط ایران و تاجیکستان می‌تواند خیلی قوی‌تر شده و در تمام زمینه‌ها اقتصادی، علمی، فرهنگی و سیاسی می‌توانیم روابط گذشته خود را قوی‌تر و محکم‌تر کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 16
کد خبر: ۲۶۸۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان صبح امروز پنجشنبه ۲۷ دی ماه در دیدار دو جانبه با مسعود پزشکیان در قصر ملت‌های تاجیکستان، بیان کرد: آقای پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران سفر شما را به خانه خودتان صمیمانه خیر مقدم عرض می‌کنم. همکاری‌های ما در سطح بالا قرار دارد. ما به این همکاری‌ها علاقه‌مند هستیم. در این دو الی سه سال اخیر همکاری‌ها رشد داشتند. امیدوارم سفر یک روزه شما به ارتقای روابط دو کشور بینجامد و سفر پربرکتی باشد.

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان نیز در این دیدار تصریح کرد: خیلی ممنونم. خیلی هم خوشحال هستم که اینجا در خدمت شما هستم. احساس غربت هم نمی‌کنم. خیابان‌ها، ساختمان‌ها و میدان‌ها برای من آشناست. در کتاب‌ها و مدارس اسم‌هایی که شما روی خیابان‌ها و میدان‌ها گذاشتید جزو درس‌هایی بود که ما خواندیم. احساس می‌کنیم در ایران هستیم و این خیلی برای من جالب است. در هیچ نقطه‌ای از دنیا چنین جایی را سراغ نداریم. مختص خود شماست.

رئیس جمهور کشورمان در ادامه تصریح کرد: این ارتباط‌ها می‌تواند خیلی قوی‌تر شود. در تمام زمینه‌های اقتصادی، علمی، فرهنگی و سیاسی می‌توانیم روابط گذشته خود را قوی‌تر و محکم‌تر کنیم. به یکدیگر می‌توانیم در توسعه و رشد در همه زمینه‌ها کمک کنیم. ما آماده بوده و خیلی خوشحال هستیم که اینجا در خدمت شما هستیم.

رئیس جمهور تاجیکستان در ادامه بیان کرد: شما را دعوت می‌کنم در جشن نوروز بیایید. جشن نوروز ما یک جشن خانوادگی نیست بلکه یک جشن عمومی است. همه خرسندی می‌کنند. ۱۲ روز نیست بلکه یک ماه است. تمام گوشه و کنار مملکت خوشحالی می‌کنند. باز هم به شما خوش آمد می‌گویم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده