آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد

هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد هیئت بلندپایه قضایی هیئت حاکمه طالبان در افغانستان برای تقویت همکاری‌های قضایی این کشور و ایران عازم تهران شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 17
کد خبر: ۲۶۸۶۲۲
هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد

به گزارش راهبرد معاصر، یک هیئت بلندپایه قضایی به ریاست عبدالمالک حقانی، معاون اداری دادگاه عالی حکومت طالبان افغانستان برای سفری دو روزه و به‌منظور دیدار با مقامات ایران عازم تهران شد.

دادگاه عالی حکومت طالبان اعلام کرد که هدف اصلی این سفر تقویت همکاری‌های قضایی میان دو کشور، تأمین حقوق زندانیان افغان در ایران، ارتقای حسن تعامل میان دو کشور، جستجوی راه‌های جایگزین برای اعدام افغان‌های محکوم به اعدام در ایران و پیگیری موضوع استرداد مجرمین است.

این هیئت قضایی در جریان سفر دو روزه خود قرار است با وزیر دادگستری ایران، رئیس کمیته استرداد محکومین و دیگر مقامات بلندپایه ایرانی در خصوص موضوعات یاد شده مذاکرات جامع و همه‌جانبه‌ای داشته باشد.

این سفر در حالی صورت می‌گیرد که اواخر آبان ماه عسکر جلالیان، معاون وزیر دادگستری ایران در سفر به کابل با مقامات هیئت حاکمه افغانستان درباره روابط دوجانبه، مسائل مهاجرین و نیز مسئله انتقال زندانیان افغان از ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرده بود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار