نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان وزارت خارجه عربستان خواستار تداوم مذاکره برای جلوگیری از تنش نظامی در منطقه شد توصیه محسن رضایی به جوانان اروپا و آمریکا: رمان «زنگ آخر» را بخوانید پزشکیان عازم روسیه شد برکناری رئیس دستگاه اطلاعات ملی عراق با دستور مستقیم نخست‌وزیر / الزیدی به دوره الشطری پایان داد شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟

رئیس‌جمهور عراق: مخالف هرگونه مداخله خارجی در امور سوریه هستیم

رئیس‌جمهور عراق: مخالف هرگونه مداخله خارجی در امور سوریه هستیم عبداللطیف رشید در دیدار با رئیس امارات بر حق ملت سوریه در تعیین سرنوشت خود از طریق یک دولت فراگیر که نمایانگر آرمان‌های مردم سوریه باشد، تأکید و اعلام کرد که عراق مخالف هرگونه مداخله خارجی در امور سوریه است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 12
کد خبر: ۲۷۰۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «عبداللطیف رشید»، رئیس‌جمهور عراق، روز چهارشنبه در ابوظبی با «محمد بن زاید»، رئیس امارات، دیدار کرد.

طبق بیانیه دفتر ریاست‌جمهوری عراق، رشید در این ملاقات از حمایت‌های دولت و مردم امارات از عراق و مردم آن از زمان تغییرات در این کشور قدردانی کرد.

۲ طرف در مورد راه‌های تقویت روابط ۲جانبه و توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه‌های مرتبط با منافع متقابل تبادل نظر کردند.

رشید و بن زاید همچنین بر لزوم تقویت هماهنگی متقابل و حمایت از تلاش‌ها به منظور تحکیم امنیت و ثبات و هماهنگی مواضع در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کردند.

رئیس‌جمهور عراق به موضع ثابت کشورش در قبال مسئله فلسطین اشاره کرد و بر حمایت از مردم فلسطین برای تأسیس یک کشور مستقل تأکید نمود و افزود که این موضوع پیش از آنکه یک مسئله اسلامی یا عربی باشد، یک موضوع انسانی است.

رشید همچنین بر حق ملت سوریه در تعیین سرنوشت خود از طریق یک دولت فراگیر که نمایانگر آرمان‌های مردم سوریه باشد، تأکید کرد و اعلام کرد که عراق مخالف هرگونه مداخله خارجی در امور سوریه است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: عراق سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار