سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور مه‌گرفتگی و بارش شدید در جاده‌های ۱۰ استان؛ رانندگان مراقب باشند آلودگی هوا مدرس ابتدایی ساوه را در روز یکشنبه غیرحضوری کرد تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۷ دی ماه تصویب آیین نامه ارتقای رتبه بندی معلمان + جزئیات  شمارش معکوس برای آغاز مأموریت ۳ ماهواره ایرانی

بازار ماه رمضان و نوروز زیر ذره‌بین تعزیرات

سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: دو سامانه ۱۳۵ و ۱۲۴ پل ارتباطی میان مردم و ناظران برای نظارت بر بازار ماه رمضان و شب عید بوده و آماده دریافت شکایات مردمی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 03
کد خبر: ۲۷۲۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر. محمدعلی اسفنانی درباره ساز و کار نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان اظهار کرد: سازمان تعزیرات همه ساله در ماه مبارک رمضان و نوروز طرح‌هایی ویژه را برای نظارت بر بازار در نظر می‌گیرد. امسال و سال گذشته این دو مناسبت مهم با هم تلاقی داشتند و لذا یک طرح ادغامی در نظر گرفته شد.

 

وی افزود: مباحث مربوط به نوروز و ماه مبارک رمضان را مدیریت می‌کنیم؛ سازمان تعزیرات هم به عنوان یک مرجع قضایی با همکاری وزارت جهاد، صمت، دانشگاه‌های علوم پزشکی، سازمان نظام پزشکی، استاندارد، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف به صورت مشترک طرحی را در نظر دارد.

 

اسفنانی گفت: این طرح از 5 اسفند ماه آغاز شده و تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه پیدا می‌کند. بازار هدف این طرح در ماه مبارک رمضان کالاهایی است که مصرف بیشتری برای مردم دارد؛ اعم از زولبیا، بامیه، خرما، مواد لبنی و پروتئینی و آش و حلیم و... .

 

وی با اشاره به اینکه گران فروشی حتما بررسی می‌شود و مسائل بهداشتی نیز در نظر خواهد بود، ادامه داد: استفاده از کالاهای ممنوع و اجناس نامناسب رصد شده و در صورت بروز تخلف، گزارش تهیه شده و برخورد صورت می‌گیرد.

 

سخنگوی سازمان تعزیرات خاطرنشان کرد: سامانه 135 و 124 در اختیار مردم است و شکایت‌ها را دریافت خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار