ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

گزارش ظریف از دیدار با شخصیت‌ها و نمایندگان اقلیت‌های دینی عراق

وزیر امور خارجه ایران در توئیتر گزارشی از سفرش به عراق و فعالیت‌ها و دیدارهایش در این کشور ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۵ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 15
کد خبر: ۲۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در نخستین توئیت نوشت: «گردش در عراق همیشه خوشایند است. دیروز افتخار دیدار با نخست‌وزیر عادل عبدالمهدی و وزیر خارجه محمد علی الحکیم برای بحث درباره نحوه توسعه بیشتر روابط دوجانبه از جمله تجارت را داشتم. درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله یمن و سوریه هم تبادل نظر کردیم.

 

ظریف در توئیتی دیگر درباره دیدار با مقام‌های جریان‌های مختلف عراق توضیح داد و نوشت: «علاوه بر این، از بخت مناسب برای تبادل دیدگاه‌ با رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی، عمار الحکیم و سایر رهبران سرشناس عراقی- از ایاد علاوی گرفته تا دوستانی از ائتلاف‌های نصر و صدر- برخوردار شدم.» 

 

وی سپس درباره سخنرانی‌اش در کنفرانس تجارت مشترک ایران و عراق نوشته است: « امروز من همراه با ۶ وزیر عراقی برای صدها نفر از شرکت‌کنندگان در کنفرانس تجارت مشترک ایران-عراق سخنرانی و روش‌های توسعه محسوس تجارت و سرمایه‌گذاری دوجانبه را بررسی کردیم. با اجرای چشم‌انداز مشترک، افق دو برابر شدن حجم تجارت سالانه پیش رو است.»

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در توئیت بعدی به دیدارش با شخصیت‌ها و نمایندگان اقلیت‌های دینی عراق اشاره کرد: «همانند سفرهای قبلی‌ام، افتخار داشتم از فرصت برای تعامل با نمایندگان بازیگران متعدد در موزائیک غنی عراق اعم از مسیحی‌ها، یزیدی‌ها، صائبی‌ها، ترکمن‌ها، کردهای فیلی و اعضای وقف سنی استفاده کنم.»

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار